in

Dette er deltakerne i det helt nye Paradise-konseptet

Foto: Viaplay

Mandag 30. mai er det duket for premiere på det helt nye Paradise-konseptet som i år ledes av Andreas Haukeland.

Det blir flere spennende endringer i den populære realityserien, som har byttet navn fra Paradise Hotel til Paradise og lanseres i en helt ny form med fokus på samtidsverdier. Paradise er også filmet på et helt nytt sted i Mexico – det luksuriøse resortet Playa Nix.

– Paradise skal gjenspeile tiden vi lever i nå – både når det gjelder deltakere, twister, temaer og så videre. Målet vårt er å ha en så bred deltakersammensetning som mulig for å øke gjenkjenningen blant våre seere. Vi ønsker hele tiden å utvikle formatene våre og gjør nå betydelige endringer i Paradise for å sikre at formatet fortsatt er relevant og morsomt å følge. Nå gleder vi oss stort til premieren, sier programsjef i Nent, Christian Meinseth.


Etter 15 sesonger gjennom hele 12 år har Paradise nå gjennomgått store endringer. Par er ikke lenger avhengig av kjønn, det er en bredere sammensetning av deltagerne i casten og man trenger ikke være singel for å være med. Det blir også nye temauker som tar opp andre temaer og dilemmaer enn før.

– Men det grunnleggende premisset for alle som elsker formatet består: En rekke deltakere som aldri har møtt hverandre før er sammen på et luksuriøst sted i Mexico for å finne en pålitelig partner og danne allianser. Til slutt konkurrerer to deltakere om premiepengene på en halv million kroner, understreker Meinseth.

Andreas Haukeland er nylig kommet hjem fra Mexico etter å ha vært programleder for den første sesongen av Paradise.

View this post on Instagram

A post shared by TIX (Andreas Haukeland) (@tixmusic)

– Jeg har allerede sett første episode av Paradise og gleder meg veldig til at folk endelig skal få se den. Jeg tror mange kommer til å digge det, og det er supre folk som deltar i år! sier Andreas Haukeland.

Denne sesongen av Paradise sendes på Viaplay og har premiere mandag 30. mai. Episodene publiseres mandager, tirsdager og onsdager.

Her er deltagerne som er med i startcasten i sesong 1:

Emma Sveinsdatter Strandjord fra Sandnes/Oslo

Eléah Sophie Winther Fure fra Bergen/Oslo

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Ronja Bysveen fra Hamar

Jo Petter Helstad fra Oslo/Trondheim

Christoffer Zacho fra Oslo/Fredrikstad

Kimberly Dahle fra Elnesvågen/Malaga

Jeanette Elise Hildebrandt fra Sarpsborg/Oslo

Philip Eskildsen fra Oslo

Martin Elvik Hagen fra Søreidgrend

Markus Johnsen fra Grimstad/Oslo

Patrick Greve fra Hammerfest

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

John Arne Riise: – Begynner å tvile på meg selv som trener

politi

Politiet blir midlertidig bevæpnet på nasjonaldagen