in

Dette er deltakerne i neste sesong av Mesternes Mester

Mesternes Mester 2023
Foto: Nordisk Film TV/NRK

For tredje gang skal NRKs flaggskip Mesternes mester spilles inn på norsk jord. Nå går turen til Sandefjord og omegn. I dag ble deltakerlisten annonsert.

– En skikkelig spennende gjeng, sier programleder og 2021-vinner Aksel Lund Svindal til NRK.

Programleder Aksel Lund Svindal tar med seg ti tidligere idrettsstjerner til Vestfoldbyen i den fjortende utgaven av Mesternes mester. Innspillingen foregår i mai-juni, og resultatet blir å se på NRK på nyåret i 2023.


– Vi er utrolig fornøyde med at valget for årets innspilling har landet på Sandefjord, sier NRKs prosjektredaktør Pia Basberg. – Nordisk Film TV, som produserer serien for NRK, har gjort en fantastisk grundig jobb med å kartlegge alle mulige alternativer for lokasjoner til kommende sesong. Det er enormt mange brikker som må på plass for å kunne velge sted til en så omfattende TV-produksjon, sier Basberg.

Deltakerhuset ligger i Sandefjord kommune, og produksjonsteamet på rundt 45 personer vil bli innkvartert i byen.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Arbeidet er godt i gang med å finne egnede steder i og rundt Sandefjord til de ulike konkurransene, i samarbeid med lokale krefter. For å skjerme produksjonen og utviklingen i konkurransen vil det ikke bli offentliggjort detaljer rundt dette før innspillingen er avsluttet.

– Nå gleder vi oss til spennende en innspillingsperiode i Sandefjord. Vi håper alle tar oss godt imot og at værgudene er på vår side, sier Pia Basberg.

Mesternes mester er blant NRKs aller mest populære programmer og har blitt fulgt av 1,5 millioner seere i snitt pr episode de siste to sesongene. Mens de 11 første sesongene ble spilt inn i utlandet, har produksjonen de to siste årene foregått på Sørlandet.

Mesternes mester-vinneren i 2021, alpinlegenden Aksel Lund Svindal, overtok som programleder etter Dag Erik Pedersen i forrige sesong.

Dette er deltakerne som skal kjempe i den 14.ende sesongen av «Mesternes mester»:

Dette blir deltakerne i sesong 14 av «Mesternes mester». Deltakerne i sesong 14 av Mesternes mester. Foto: Nordisk Film TV/NRK

Helene Spilling (26), Sportsdans
Hanns Staff (50), Orientering
Linn Jørum Sulland (37), Håndball
Ezinne Okparaebo (34), Friidrett/sprint
Kristin Holte (36), Crossfit
Olaf Tufte (46), Roing
Frode Johnsen (48), Fotball
Ola Vigen Hattestad (40), Langrenn
Andreas Lødrup (37), Kickboksing
Stig André Berge (38), Bryting

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

25 kjæledyr tatt på fersk gjerning – Er det dette du gjør når du er alene hjemme?

Politiet frigir brutalt bilde av Espen Andersen Bråthen under angrepet