in

Dette er deltakerne i nye «Gift ved første blikk»

Øverst fra venstre: Sverre Daniel Gaupås (31), Ørjan Hansen (34), Joakim Johansen-Asprusten (40), Sandra Abrahamsen (24), Bjørn Pettersson (31), Mila Timofeeva (26), Cecilie Andrea Varela (25), Marius Kristiansen (30), Maja Anna Berdychowska (35), Jonathan Sørfonden (36), Kaja Elvebråten (31) og Kasper Hansen (22), Foto: Warner Bros Discovery.

Det er en «super»-versjon av suksessformatet Gift ved første blikk som har premiere på TVNorge 7. februar. Denne gangen skal seks par til alters.

– Det er på mange vis Gift ved første blikk versjon 2.0 vi nå har laget. Denne nye versjonen av serien er både større og mer glamorøs, og det blir flere par, flere episoder og mer romantikk. Dette kommer til å bli det mest spennende datingprogrammet på TV, med alt det har i seg av kjærlighetsvitenskap og eventyrlyst, lover Benjamin Silseth.

Psykologen og TV-profilen er ny ekspert i Gift ved første blikk denne sesongen. Sammen med relasjonsutvikler Bianca Simonsen og sexolog og parterapeut Susanne Eidem, skal han lose deltakerne trygt gjennom kjærlighetseksperimentet.


Ikke juridisk bindende

Gift ved første blikk har tidligere gått i seks sesonger på TVNorge, fra 2014 til 2020.

I programmet har tre par blitt matchet av fagfolk og så gått til alters, til tross for at de aldri har møtt hverandre før. Dette er også kjernen i den nye versjonen av programmet – men denne gangen er ikke ekteskapsinngåelsen juridisk bindende.

– Vi har gitt deltakerne muligheten til å teste ut ekteskapet og velge kjærligheten, uten de juridiske forpliktelsene. Bryllupsseremonien er derimot like viktig som før, den fungerer som en kickstart på følelsene, og ritualet bringer parene sammen. Hvis det ser ut som et bryllup og det føles som et bryllup, så er det rett og slett et bryllup. Erfaringen fra andre land viser også at mange synes det er lettere å bli med på eksperimentet, nå som de juridiske bindingene ved ekteskapet er fjernet, sier Silseth.

I den nye versjonen av Gift ved første blikk skal hele seks par gå til alters.

Etter giftermål og bryllupsreise flytter alle parene inn i et leilighetskompleks, og deltakerne møtes hver uke til middagsfester og kjærlighetsseremonier, hvor de må velge hverandre på nytt.

Dette er de tolv deltakerne:

Cecilie Andrea Varela, 25 år, fra Sarpsborg, bor i Stockholm

Foto: Discovery


Ørjan Hansen, 34 år, fra Ålesund, bor i Oslo

Foto: Discovery


Marius Kristiansen, 30 år, fra Ålesund
Kaja Elvebråten, 31 år, fra Ski
Björn Pettersson, 31 år, svensk, bor i Oslo


Joakim Johansen-Asprusten, 40 år, fra Drammen


Maja Anna Berdychowska, 35 år, bor i Oslo
Sandra Abrahamsen, 24 år, fra Tønsberg
Sverre Daniel Gaupås, 31 år, bor i Oslo
Kasper Hansen, 22 år, fra Nannestad
Mila Timofeeva, 26 år, fra Rådal
Jonathan Sørfonden, 36 år, fra Hamar

Gift ved første blikk har premiere på TVNorge 7. februar kl. 20.30.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Malin fra saltkråkan

Husker du Malin fra Saltkråkan? Slik ser hun ut i dag

Tonje og Birk har tatt forholdet ett steg videre