in

Dette er Dureks bursdagshilsen til prinsesse Märtha Louise

Tidligere denne uka fylte prinsesse Märtha Louise 51 år. Forloveden Durek Verrett var naturligvis blant de som sendte henne en hilsen.

– Gratulerer med dagen min elskede. Happy Birthday. Hva kan jeg si, for hvert år som går blir du vakrere og vakrere enn noen gang. Jeg er glad for at Gud førte oss sammen, gjennom kjærlighet og tro fant vi hverandre. Du er en klok og omsorgsfull sjel. En ren engel på jorden. Din visdom er dyp og veileder de som lytter til å bli bedre, sier Durek innledningsvis i hilsenen til Märtha Louise der han også har delt flere bilder av dem sammen.

– Hver dag er du i tankene mine, og når jeg legger meg er du det også. Din vilje til å sette barna først gjør at jeg elsker deg mer. Jeg føler meg så velsignet for å ha møtt deg. Måtte din kjærlige skjønnhet skinne i alle land for alltid. Jeg hengir meg til deg min søte kjærlighet, fortsetter han før han ber følgerne sine også gratulere Märtha Louise.

Relatert: Prinsesse Märtha Louise fyller 51 år – Se det nye bildet

Det er verd å merke seg at Durek ikke omtaler forloveden som prinsesse, noe han ofte har gjort i tidligere innlegg.

Under et besøk i Møre og Romsdal tidligere i september, sa kong Harald at de kom til å snakke med Durek, og viste til at en del av episodene som har vakt stormer er en kulturkollisjon.

På det siste bildet i serien Durek har delt, kan vi se hytta Bloksberg i bakgrunnen. I 2020 kunne gatebil-eier og investor Jan-Erik Loland fortelle til e24.no at han og kona Katharina Loland var kjøperne av Märtha Louises tidligere ferieparadis på Hankø.

Bloksberg har tilhørt kongefamilien helt siden daværende kronprins Olav kjøpte den i 1947. Da hadde han allerede leid den i årene før andre verdenskrig.

Da Märtha først prøvde å selge i 2018 var prisantydningen 35 millioner. E24 skriver at endelig pris ikke er kjent, men at prisantydning skal ha blitt satt ned til 25 millioner kroner.

Prinsesse Märtha Louise overtok eiendommen tilbake i 2001.

Dette visste du kanskje ikke om sjamanen alle snakker om (Se video):

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Skiskytter Tarjei Bø og forloveden har blitt foreldre

60 år etter at James Bond dukket opp på kinolerret for første gang skal 60 ikoniske James Bond-gjenstander auksjoneres bort