in

Dette er favorittmaten til de kongelige

queen elizabeth

Hva man liker å spise sier mye om personligheten. En moderne smoothie-elsker som har chia-frø i skapet er antagelig en litt annen person enn en som liker tunge steiker med saus, og gjerne en karamellpudding til dessert.

Ukebladet Hello! har sett på matvanene til det britiske kongehuset. Dette er de overraskende favorittene deres:


Dronningen

queen elizabeth

– Dronningens matvalg går helt tilbake til barndommen. Kippers til frokost var et tradisjonelt valg under krigen, sier psykolog Darren Stanton til Hello.

Det sies også at dronningen ikke er noen fan av hvitløk, og de fleste kongelige vil unngå å spise det før offentlige opptredener.

– Det er vanlig etikette å ikke lukte hvitløk eller krydder når du samhandler med ledere og andre prominente personer, og det viser at dronningen tar hensyn til andre, sier Stanton.

Prins Charles og hertuginne Camilla

Prins Charles er glad i egg og organisk mat. Hertuginnen av Cornwall foretrekker imidlertid krydret mat med hvitløk og grønnsaker fra sin egen kjøkkenhage.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

– Charles har en veldig enkel palett, og nyter egg til frokost mens Camilla liker krydret mat og spesielt hvitløk – til tross for at medlemmer av kongefamilien vanligvis velger å unngå det, sier Stanton.

Han tror forskjellene i matsmaken kan gjenspeile deres forskjellige personligheter og hvordan en utfyller de andre.

– Mens Charles er mer regimentert i naturen, er ikke Camilla redd for å ta risiko, men det stopper ikke paret fra å ha det gøy og virkelig nyte hverandres selskap, sier han og legger til at slike forskjeller ser ut til å være det som gjør at ekteskapet deres fungerer så bra.

Hertuginne Kate og prins William

Kates favorittmat er grøt. Hun er også veldig glad i karri, både takeaway og hjemmelaget, hjemmelagde familieoppskrifter, smoothies og plantebaserte lunsjer med grønnsaker og belgfrukter

William er derimot svært glad i grillmat.

Kates favoritter er ganske likt hva mange mennesker spiser nå til dags, og hun prøver også nye mattrender. Samtidig er hun også glad i mange av de klassiske britiske favorittene, som karri og fløtekaramellpudding.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

kong harald

Kong Harald fyller 85 år – Se de unike bildene du ikke har sett før av kongen

Mads Hansen og Isak Dreyer

Mads Hansen reagerer etter at Isak Dreyer vant Farmen: En uverdig vinner