in

Dette er feriedrømmene for 2022

syden

Vi søker oss fortsatt til utlandet – tross restriksjoner og nedstengning, viser tall fra markedsplassen Finn reise. Se hva folk søker mest på her.

Søketall fra Finn reise viser at nordmenn fortsatt drømmer seg til utlandet, og da særlig i 2022.

Ser man på flybilettsøk gjort for hele 2021, ligger Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger på topp, tett etterfulgt av Gran Canaria.


– Det ser ut til at nordmenn fortsatt ønsker seg og har troen på ferie i utlandet neste år. Søk gjort på Finn reise i slutten av desember gir en god pekepinn på hvor vi ønsker å reise – og ser vi på faktiske bookinger gjort for 2022 på hotell og leiebil, så er nærmere 80 prosent av bookingene i utlandet, forteller Terje Berge, kommersiell direktør i Finn reise:

– Gran Canaria er helt klart blant de mest populære destinasjonene. Det er også den destinasjonen i utlandet som ser ut til å ha blitt minst påvirket av den siste tidens restriksjoner med tanke på søk og bookinger. Vi ønsker ikke å gi slipp på drømmen om Granca-ferien, og har fortsatt å søke etter og booke turer til de mest populære områdene der.

– Håper på sol og varme

Også Alicante er et ettertraktet feriemål for 2022, viser flybillett- og pakkereisesøk i desember. Denne destinasjonen er tett etterfulgt av Bangkok og Malaga. Blant de mest populære landene finner vi også Tyrkia, Portugal, Hellas, De Forente Arabiske Emirater og USA. 

– Alicante, Bangkok og Malaga er destinasjoner som har ligget på topplisten blant nordmenn over lengre tid. Vi har også en spesiell forkjærlighet for Spania, som man kanskje lengter litt ekstra mye etter nå, etter nok et år med pandemi og restriksjoner. Litt sol og varme er noe mange håper å kunne nyte mer av i 2022, sier Berge.

Hvis man ser på søk gjort på Finn reise i desember med avreise i 2022, er det følgende land som er mest populære:

Flybilletter:

1. Norge
2. Spania
3. Thailand
4. De Forente Arabiske Emirater
5. USA
6. Frankrike
7. Tyrkia
8. Italia
9. Irak
10. India

Pakkereiser:

1. Spania
2. Tyrkia
3. Portugal
4. Hellas
5. Italia
6. Norge
7. De Forente Arabiske Emirater
8. Polen
9. Storbritannia
10. Frankrike

Hotell:
1. Norge
2. Spania
3. USA
4. Storbritannia
5. Tyrkia
6. Italia
7. Frankrike
8. De Forente Arabiske Emirater
9. Tyskland
10. Sverige

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den nyeste Instagram-dillen: Hunder på kollektivtransport

therese johaug

Therese Johaug overrasket med denne beskjeden på årets siste dag