Hjem Kjendisnytt Dette er mannen Else giftet seg med: – Tenk at kjærligheten finnes!

Dette er mannen Else giftet seg med: – Tenk at kjærligheten finnes!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I en overraskende nyhet i vinter, kunngjorde komiker og programleder Else Kåss Furuseth (43) at hun skulle gifte seg.

Hun søkte etter menn som ville date henne, og hvor det hele skulle ende opp med et bryllup i selveste Oslo spektrum.

«Vil du gifte deg med meg? Ok, dette er kanskje det minst viktige som skjer i verden akkurat nå, men here goes: I Norge finnes det over 1 million single, og jeg er en av dem. Ekke noe gærent i det, men selv om jeg er privilegert og har et liv jeg er glad i (hei familie og venner! <3), ville jeg løyet hvis jeg ikke sa det som det var: Noe mangler. Sannheten er jo at jeg ønsker meg noen å dele livet mitt med. En armkrok. Det føles skummelt å si, og jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg tror mange single har det litt sånn: At det både går an å klare seg helt fint alene, samtidig som man har et ønske om noe mer. Blir det vanskeligere og vanskeligere å finne kjærligheten? Gjennom mine år som singel har jeg prøvd, ofte på noe famlende vis, med varierende grad av klønete og sårende utfall. (Unnskyld til involverte!) Jeg har pakka L-O-V-E bort i gammel humor som «da er det bare å kjøpe seg 5-6 katter», prøvd å danse «the pain away» (mer støveldance enn poledance) og innimellom også forsøkt å endre personlighet eller rett og slett: Drite i hele greia. Kjærligheten, altså«, skrev hun i et innlegg på Instagram.

Og ikke minst; de som datet henne måtte være forberedt på at bryllupsplanene allerede var ferdig.

«Lokalet er booket: Oslo Spektrum 20.april. Bryllupssangeren er bestilt. Og kjolen har jeg hatt i mange år. Det eneste jeg mangler er en mann,» skrev Else.

Giftet seg med Tommy Johansen

Else Kåss Furuseth har tidligere laget to personlige dokumentarserier for TVNorge. I Else om: selvmord og Else om: barn tok hun opp vonde problemstillinger, og fortalte både sin egen og andres historie gjennom vitenskap, humor og en del tårer. I Else! har hun også bydd på ytterpunktene.

I løpet av våren har publikum kunnet følge Kåss Furuseths dating-eventyr i talkshowet, som kulminerte med et bryllup live på scenen. Den utkårede, hvis det ble noen, og om vedkommende ønsket å gifte seg med komikeren, forble en hemmelighet til selve dagen.

Nylig røpet Kåss Furuseth at hun var «litt forelsket» og avslørte i et intervju med NRK noen detaljer om sin utkårede: «Han tar ting litt som det faller seg, og er snill, morsom og omtenksom.»

Til slutt sa hun ja og giftet seg foran tusenvis av gjester i Oslo Spektrum. Hennes nåværende ektemann er Tommy Johansen (49), fra Sandefjord. De svarte begge entusiastisk «ja» til å bli ektefolk.

På Instagram skriver en strålende fornøyd Else:

«Det gikk! Tenk at kjærligheten finnes!❤️
Jeg vet ikke helt hva jeg så for meg da jeg før jul fortalte alle at det var noe som mangla i livet, og at jeg, i et blaff av det som enten var galskap eller idioti, kanskje aller helst begge deler, hadde booket Oslo Spektrum for å gifte meg. Uten å ha vært på så innmari mange kaffedates de siste åra.

Det føles som en evighet siden nå. Og hadde det ikke vært for det idiotiske påfunnet, så hadde jeg aldri møtt Tommy. 
Lenge leve idiotien. Og kjærligheten. Og tusen takk for kjærlighetsdugnaden, ALLE SAMMEN❤️»

Bjørn Eidsvåg fungerte som seremonimester og sto for vielsen.

Under talen sin gjorde Tommy Johansen det klart at han aldri hadde drømt om et så stort publikum eller et bryllup i Oslo Spektrum, men var der frivillig på grunn av sin kjærlighet til Else.

Johansen roste sin nye kone for hennes mot til å gjennomføre et så unikt bryllup.

– Jeg har aldri drømt om å stå foran et stort publikum. Aldri. Jeg har aldri ønsket å gifte meg i Oslo Spektrum. Aldri. Jeg hadde klart meg helt fint uten å gifte meg, for å være ærlig. Men jeg er her frivillig. Grunnen til det er ganske enkelt, hun sitter der og heter Else. For jeg vil veldig gjerne være sammen med deg, og da ble det sånn, sa han fra scenen.

Til tross for ikke å være en ivrig TV-seer, følte Johansen at han hadde funnet noe spesielt med Else.

I talen sin åpnet Kåss Furuseth opp om deres første møte og uttrykte en dyp takknemlighet og trygghet i deres forhold.

– Du har klart å åpne meg, jeg har sett deg, jeg lærer noe av og nytt om deg hver dag. Jeg har aldri følt meg tryggere enn hva jeg gjør sammen med deg, sa Else.

Else gifter seg med Tommy. Foto: Instagram

Etter bryllupsfesten i Spektrum møtte det nygifte paret pressen og delte at de planlegger en bryllupsreise som en langweekend.

Vi gratulerer Else så mye med endelig å ha funnet kjærligheten!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com