søndag, juli 25, 2021

Dette er Marit Bjørgens nye jobb

Mest lest nå

Skidronning Marit Bjørgen vil fortsette å underholde nordmenn med langrenn.

Mens vi tidligere har sittet lengst fremme på stolkanten og heiet Marit Bjørgen over målstreken, skal hun nå være med oss fra TV2 «Vinterstudio» som langrennsekspert og kommentere ski-VM.

Bjørgen starter allerede denne uken med VM i Oberstdorf.  Sammen med anker Siri Nilminie Avlesen-Østli kommer Bjørgen til å følge VM kl 21:35 hver kveld i kanalens Vinterstudio.


Marit bjørgen
Marit bjørgen

– Vi er stolte over å ha tidenes VM-medaljør på laget. Marit Bjørgen har unik innsikt og erfaring, og brenner for skisporten. Det blir fag og følelser i skjønn forening, forteller TV2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til TV 2.

Kanalen kommer til å ha en omfattende dekning av VM fra Oberstdorf. De forteller at Siri Nilminie Avlesen-Østli og Marit Bjørgen være med – direkte fra sofaen hjemme hos Bjørgen. Petter Skinstad vil være med fra Lillehammer, i tillegg til aktuelle gjester fra Oberstdorf. Ida Moseng og Odd-Bjørn Hjelmeset stiller med «Afterski».

Bjørgen forteller TV2 at hun er spent på hvordan årets VM kommer til å bli, siden de ulike landene har hatt svært forskjellige forberedelser.

– Det har vært et spesielt år. Det har vært mange skirenn hvor vi har manglet noen av de aller beste, men nå stiller alle til start. Nå får vi svaret på om de norske gutta kan utfordre Bolsjunov. Kommer han til å være like sterk som tidligere i sesongen? Kan Erik Valnes utfordre Klæbo i sprinten? Er det noen som kan utfordre Therese i de lengre distansene? Kan junior Helene Fossesholm overraske oss med medalje på 10 km. fri? Blir det gull til Sverige eller Norge på dame-stafetten? Har Maiken Caspersen Falla klart å finne formen etter en tung start på sesongen. Herre-stafetten med Norge mot Russland. Det er så mye å glede seg til, sier Marit Bjørgen.

Tipset hennes er sju norske gull.

LES MER:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter