søndag, desember 5, 2021

Dette er Monica Mælands nye jobb

Mest lest nå

Kort etter regjeringsskiftet er vår tidligere justis- og beredskapsminister klar for nye oppgaver.

Tidligere justis- og beredskapsminister Monica Mæland blir partner i Advokatfirmaet Schjødt. Dette opplyses i en pressemelding fra Mælands nye arbeidsgiver.

– Vi er takknemlige for og stolte over at landets tidligere justisminister har valgt Schjødt, når hun nå vender tilbake til advokatstanden og næringslivet. Monica Mæland vil med sin unike bakgrunn være en betydelig ressurs for oss fremover, sier styreleder Olav Kolstad i Schjødt.


Mæland trer inn som advokat og partner i firmaet så snart som mulig.

Tidspunktet for tiltredelse avhenger av Karantenenemndas avgjørelse om en eventuell karantene.

– Jeg ser frem til å bli partner i Schjødt. Firmaet har hatt en imponerende utvikling og jeg gleder meg til å være med på og utvikle Schjødt videre både i Norge og internasjonalt, sier Mæland.

VG skriver at Mæland, ifølge Dagens Næringsliv, skal inn i industri-teamet i firmaet.

– Andre er bedre enn meg til å sitte på Stortinget. Jeg er veldig glad vi har flinke folk som vil det, som gjør en jobb for oss alle, for fellesskapet, sier Mæland til avisa.

Før Monica Mæland startet en innholdsrik politisk karriere, blant annet som statsråd i tre departementer og som byrådsleder i Bergen, arbeidet hun som advokat i Bergen i fem år.

Advokatfirmaet Schjødt er Norges og Nordens største advokatfirma, med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Stockholm og London.

Advokatfirmaet Schjødt tilbyr advokattjenester primært til næringslivsklienter.

– Med Mæland på laget får vi en erfaren advokat og samfunnsaktør med bakgrunn fra ledende posisjoner på flere samfunnsområder. Mæland vil i Schjødt kunne bruke den erfaring og kunnskap hun har til beste for Schjødts klienter på viktige arenaer i samfunnet. Hun har en unik kombinasjon av erfaring som advokat, fra politisk arbeid og med styrearbeid, sier styreleder Olav Kolstad.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter