in

Dette er Nostradamus’ spådommer om hungersnød og krig i kjølvannet av klimaendringer

Den franske astrologen Nostradamus ble kjent på grunn av de mange spådommene han kom med i boken sin «Profetiene». Helt siden boken ble publisert i 1555 har den vakt oppsikt. 

Nostradamus som var en fransk astrolog og lege spådde at en asteroide vil treffe jorden. Han har også sett flommer og tørkeperioder som ødelegger hele land i synene sine. I de dystre prediksjonene snakker han også om omfattende hungersnød som rammer mange. Ifølge den britiske avisen The Daily Mail mener noen det er global oppvarming han snakker om.  

Det er ikke uten grunn Nostradamus ofte blir beskrevet som “Dommedagsprofeten”. Han var inspirert av bibelske tekster og sine egne erfaringer med pest. Mange av spådommene hans dreier seg om hungersnød og sorg.

Mer enn 400 år etter at Nostradamus publiserte boken, er arbeidet hans fortsatt populært fordi spådommene hans er helt åpne for tolkning og kan bety hva som helst.

Den britiske avisen Daily Mail har sett på noen av Nostradamus sine spådommer for fremtiden: 

Alt i 1555 snakket han om det mange tolker som klimaendringer. Han sa det ville bli så ille at de høye temperaturene ville «halvt koke» fisken  i havet.

Han foreslo også at menneskeheten til slutt ikke vil se regn på 40 år, og når regnet endelig kommer vil det være «store elver» som ødelegger nasjoner.

Norstradamus ser ut til å antyde at ødeleggende flom av bibelske proporsjoner vil ramme verden i nær fremtid.

Verden har allerede sett flere ødeleggende hetebølger, flom og tørker de siste årene. Og FN advarer om at naturkatastrofene vil bli hyppigere og mer intense.

Nostradamus ser også ut til å ha spådd i 1555 at jorden vil bli truffet av en asteroide som forårsaker massedød. Det er uklart fra astronomens spådommer når dette antatte “angrepet av ‘himmelstein’ vil finne sted”, men han skrev at en stor brann ville falle fra himmelen.

Daily Mail poengterer at NASA har advart om at hvert 2000. år kommer en stor asteroide som kan forårsake betydelig skade på jorden, noe som kan passe inn med Nostradmus sine spådommer. De skriver videre at Den amerikanske romfartsorganisasjonen anslår at det vil kreve en stein som er minst 800 meter lang for at den skal forårsake verdensomspennende problemer hvis den treffer jorden.

Nostradamus 1555-1558.

Nostradamus spådde også en global hungersnød forårsaket av inflasjon, der prisene i en sviktende økonomi presses opp.

Hungersnøden vil også resultere i høyere konfliktnivå, ifølge Nostradamus som spår at folk vil kjempe om naturressurser i en verden påvirket av klimaendringer.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Husker du Svein fra Petter Uteligger? Store forandringer har skjedd

21-åringen brukte lønningen sin til å betale ned foreldrenes huslån