torsdag, desember 12, 2019
Viralt Dette er parkering for handikappede. Det skjer noe genialt...

Dette er parkering for handikappede. Det skjer noe genialt viss du forsøker å kuppe den!

-

Har du noengang følt trangen til å «stjele» en parkeringsplass for handikappede? Fristelsen er kanskje stor når parkeringsplassen er overfylt, og rett ved døren lyser det opp en ledig plass…

Over hele verden er dette nemlig et problem. Folk som ikke er handikappet har ikke rett til å parkere på en slik plass, men det gjør det så allikevel. I Russland har man nå tatt i bruk en ny metode for å bekjempe problemet.

Metoden til russerne går ut på å bruke teknologiske hjelpemiddel. Dersom en person som ikke er handikappet parkerer på en slik plass, vil det lyse opp et hologram av en person i rullestol. Dette styres av et overvåkingskamera som kan registrere om bilen som nærmer seg har gyldig bevis i frontruten.

Genialt?

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.