Hjem Baking Dette er vinnerne av Sommerhytta

Dette er vinnerne av Sommerhytta

Årets finale i «Sommerhytta» ble en av de mest spennende noensinne. Etter ti uker fylt med intens innsats og hardt arbeid, kunne et av de konkurrerende parene endelig juble høyt. Det var Helene Svaland Johansen (31) og Henrik Heika Wiik (29) som dro det lengste strået og ble vinnerne av årets sesong.

Da programleder Cathrine Fossum (46) dro opp den avgjørende stemmen fra konvolutten, ble det avslørt at Helene og Henrik vant. Paret, som hadde jobbet dag og natt for å ferdigstille hytta, kunne knapt tro sine egne øyne da den grønne lappen dukket opp.

– Det er helt uvirkelig. Alle følelser kom på én gang, og vi visste ikke hva vi skulle si eller gjøre, forteller Helene til TV 2.

Finalen var preget av stor spenning. Paret, sammen med sine rivaler, hadde samlet sine nærmeste for å støtte dem på den store dagen. Helene og Henrik, som hadde forberedt familie og venner på et mulig tap, ble fullstendig overveldet av seieren.

– Jeg har aldri sett en så jevn finale i «Sommerhytta». Det var nervepirrende fra start til slutt, sier Helene.

Helene og Henrik vant Sommerhytta. Foto: TV 2

Hardt arbeid betaler seg

Helene og Henrik gikk inn i konkurransen med lite erfaring, men gjennom ukene har de vist en imponerende innsats og nøyaktighet. Snekker Lars Fossum, som delte ut sin gullhammer til paret, roser dem for deres arbeid og ståpåvilje.

– Det har vært en beintøff reise, med mange utfordringer. Men vi har lært utrolig mye, sier Helene. – Vi jobbet fra morgen til kveld hver dag, med lite søvn og mat. Men nå, når vi står her med seieren, føles alt verdt det.

Presset oss til det ytterste

Paret hadde på forhånd innstilt seg på at de kanskje ikke kom til å vinne, men de ble likevel drevet av en sterk indre motivasjon. Helene måtte på et tidspunkt forlate innspillingen for å samle krefter, men kom tilbake sterkere enn noen gang.

– Det var en utrolig tøff tid, men vi klarte det. Vi presset oss selv til det ytterste, og det var fantastisk å se hva vi faktisk er i stand til, sier Helene.

Feiret med familie og venner

Seieren ble feiret sammen med deres nærmeste i hytta som nå er deres til odel og eie.

Feiringen ble med familie og venner. Foto: TV 2

– Vi ser frem til å tilbringe tid med de vi er glad i, og ikke minst få litt etterlengtet søvn, sier Henrik med et smil.

Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com