Hjem Kjendisnytt Dette får Märtha Louise til å se rødt: – En ekte venn ville aldri gjort dette

Dette får Märtha Louise til å se rødt: – En ekte venn ville aldri gjort dette

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Prinsesse Märtha Louise går hardt ut mot lekkasjer av detaljer om hennes kommende bryllup i podkasten sin, etter at ukebladet Se og Hør publiserte opplysninger fra bryllupsinvitasjonen.

I en nylig episode av sin podkast, uttrykker prinsessen frustrasjon over at detaljer fra hennes bryllup med Durek Verrett har funnet veien til pressen. Hun antyder at den som står bak lekkasjen prioriterer Se og Hør fremfor personlig vennskap.

– Nå har jeg vært i «gamet» i ganske mange år, slik at jeg er ganske god på å «spotte» hvem som gjør sånne ting. Jeg lurer egentlig på hvor mye de har fått for det – hvor mye er jeg verdt – for personen som har gjort det er ikke min venn, fordi da er Se og Hør viktigere enn vårt vennskap, sier prinsessen i podkasten.

Se og Hør har nemlig fått tak i bryllupsinvitasjonene til paret, noe som gjør at de avslørte hvordan den begivenhetsrike helgen vil utarte seg.

Tredagers bryllupsfeiring

Se og Hør kunne blant annet røpe opplegget for bryllupshelgen.

  • Start i Ålesund: Feiringen begynner allerede torsdag 29. august i Ålesund, hvor gjestene tilbys skytteltjeneste fra Ålesund lufthavn, Vigra, til de nøye utvalgte hotellene.
  • Meet and Greet Party: Den første dagen er det klart for et bli-kjent-party i bakgården til Hotel 1904 i Ålesund, hvor gjestene oppfordres til å kle seg «sexy og kult».
  • Båttur i Geirangerfjorden: Fredag morgen starter med en tre timer lang båttur i den vakre Geirangerfjorden, etterfulgt av cocktail-vorspiel og middag på Hotel Union.
  • Bryllupsseremonien: Lørdagen er viet til selve bryllupsseremonien, hvor kvinner oppfordres til å kle seg i lange ballkjoler, men unngå hvitt, svart, rosa, og gull. Menn fra USA oppfordres til Oscar-inspirerte antrekk, mens europeiske menn oppfordres til gallaantrekk.
  • Afterparty: Feiringen avsluttes med bankett og afterparty på Hotel Union.

Ukebladet har også publisert opplysninger om gjestelisten, som ifølge prinsessen inneholder flere feil. Dette har skapt reaksjoner blant hennes følgere, hvor mange har uttrykt sin støtte på sosiale medier.

Märtha Louise har et historisk anstrengt forhold til deler av den norske pressen, spesielt til Se og Hør, som hun anklager for å utnytte svake personer for sensasjonelle historier.

  1. Martha og Durek

Se og Hørs sjefredaktør, Ulf André Andersen, avviser anklagene om en vendetta mot prinsessens forlovede.

– Prinsessens påstander er ikke riktige. Vår nyhetsjournalistikk er rettet mot kongehuset og den kongelige familie og bygger på helt vanlige journalistiske prinsipper. Vår agenda er utelukkende å bringe det beste nyhetsstoffet om de kongelige og deres familie til våre lesere, sier Andersen til Dagbladet.

Prinsessens manager, Carina Scheele Carlsen, bekrefter også at det har vært dialog med Se og Hør angående feilaktige opplysninger i deres dekning. Hun kritiserer ukebladet for å ha publisert en gjesteliste som ikke stemmer overens med virkeligheten og understreker at listen er privat.

Spørsmålet om noen vil få sine bryllupsinvitasjoner trukket som følge av lekkasjene, ønsker ikke Carlsen å kommentere.

Nedenfor kan du høre noe om det prinsessen har å si om saken:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com