Hjem Kjendisnytt Dette får prinsesse Märtha Louise til å rase: – Det er uetisk og ganske sjokkerende

Dette får prinsesse Märtha Louise til å rase: – Det er uetisk og ganske sjokkerende

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Prinsessen mener hennes kommende ektemann utsettes for en heksejakt.

I et intervju med VG tar prinsesse Märtha Louise (52) et oppgjør med ukebladet Se og Hør etter at de publiserte intervjuer med moren til hennes forlovede, Durek Verrett (49). Hun anklager magasinet for å føre en vendetta mot Verrett og for å utnytte sårbare personer i sin jakt på sensasjonelle historier.

Prinsessen hevder at Se og Hør betaler for intervjuer og ignorerer de negative konsekvensene dette kan ha for familiene som involveres.

«De utnytter svake mennesker, og gir dem penger for å oppnå noe de ønsker. De bryr seg ikke om familiene går i oppløsning. De vil bare ha storyen, og det er uetisk og ganske sjokkerende,» uttaler hun i intervjuet.

Kritikken kommer etter at VG søndag formiddag publiserte et intervju med Verretts søster og halvbror, som er overbevist om at deres mor, Veruschka Urquhart, gjør intervjuer med Se og Hør mot betaling.

Moren til Durek har blant annet latt seg intervjue om at hun ikke får komme i bryllupet til sønnen.

Durek Verrett selv har også uttrykt sin misnøye med ukebladets artikler om moren, og forteller at han ble fysisk uvel av å lese dem. Han mener at moren må ha blitt tilbudt betydelige summer for å delta i intervjuene.

Se og Hørs ansvarlige redaktør, Ulf André Andersen, avviser prinsessens anklager og forsvarer bladets journalistikk.

«Prinsessens påstander er ikke riktige. Vår nyhetsjournalistikk er rettet mot kongehuset og den kongelige familie, og bygger på helt vanlige journalistiske prinsipper,» sier Andersen.

Kritisk mot pressen

Durek selv har en rekke ganger uttalt seg kritisk mot norsk presse.

Verrett beskylder mediene for å ta ordene hans ut av kontekst for å gjøre folk opprørt og bygge oppunder en sint mob for lesertallenes skyld. Mediene bruker han, slik han ser det, som «clickbait» for egen vinnings skyld.

– Mine fremtidige svigerforeldre og -familie har ønsket meg velkommen og støttet vår forlovelse helt fra starten. Pressen maler i stedet et kontinuerlig og ærekrenkende bilde i stedet, har den selvutnevnte sjamanen tidligere skrevet på Instagram.

Relatert

  1. Martha og Durek
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com