lørdag, juni 12, 2021

Dette fikk storbonden på Farmen til å rase – truet med politianmeldelse

Mest lest nå

Haldenseren Inger Cecilie «IC» Grønnerød har tidvis vært en kontroversiell deltager i årets sesong av den populære reality-serien «Farmen». Nå koker det igjen.

Forrige kunne vi forteller at Grønnerød har mottatt en rekke hatbrev i etterkant av sin deltakelse i det populære programmet.

Og i onsdagens episode av Farmen kunne vi igjen se at Grønnerød fant på noe som skaper blest.


Hun ønsket ikke at storbonde Daniel Viem Årdal skulle klare ukesoppdraget og få en finalekniv, planen hennes var derfor å sabotere oppdraget.

Tente på broderi

Mens storbonde Daniel Viem Årdal (30) og hjelper Sindre Nyeng (23) var i 2. etasje listet Grønnerød seg inn i 1. etasje og tente på et stort broderi som deltakerne har jobbet med denne uken og som var en del av ukesoppdraget. Det skapte store reaksjoner.

Broderiet sto i lys lue, og kamerateamet måtte frakte det ut slik at det ikke skulle antenne andre ting og i verste fall huset.

Storbonde Årdal raste da han fant ut hva som hadde skjedd. Til VG forteller Årdal at han vurderte å trekke seg dersom han ikke fikk vite hvem som sto bak.

– Jeg ga beskjed om at jeg kom til å trekke meg om de ikke fortalte hvem som sto bak. Jeg fikk jo et «delvis» svar, de ga meg kanskje litt mer enn de egentlig kunne si. Hvordan hendelsesforløpet var. Men de sa de ikke var innforstått med at broderiet skulle tennes på inne, det ble visstnok aldri godkjent. Og så lager de TV, så da dro de teppet ut mens det brant, forteller han til avisen og fortsetter med å si at han vurderte å politianmelde hendelsen som han mener kunne fått katastrofale følger.

– Deler av broderiet fløy inn i huset igjen, og kunne ha truffet gardiner, sofaen eller noe annet brennbart. De hadde sikkert kontroll, men for min del holder ikke det. Det er et gammelt, tørt og skjørt hus. Det var helt på jordet.

Vi var klar over det

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, forteller til VG at kamerateamet var klar over hva Grønnerød skulle gjøre og at det slik sett hadde kontroll.

– Vi var klar over at Inger Cecilie ville sabotere broderiet ved å svi et merke eller tenne på det, og vi hadde en avtale med henne om at vi skulle få være med å filme det. Hun hadde en kjele med vann i nærheten, og fordi vi visste hva som skulle skje, hadde vi ekstra beredskap i form av brannteppe og brannslukkingsapparat i bakhånd, sier Haldorsen til avisen.

Hva mener du om sabotasjen? Var dette å gå over streken? Bruk kommentarfeltet på Facebook for å si din mening!

LES OGSÅ: Endte på sykestua etter dramatisk ulykke i Farmen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter