onsdag, oktober 21, 2020

Dette gjør Harald Rønneberg etter Senkveld

Mest lest nå

Hva gjør man egentlig etter å ha vært på skjermen i 15 år med et av Norges mest populære programmer? Harald Rønneberg (46) har i hvert fall funnet sin nye lidenskap.

Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland (46) jobber nå sammen med å utvikle og designe hytter for salg ved Uvdal Alpinsenter. Med seg på laget, har de også interiørdesigner Halvor Bakke, kjent fra TV3-programmet «Eventyrlig Oppussing» og arkitekt Simen Forsberg. Det skriver Se og Hør.

Ekteparet Rønneberg har selv hytte i området. Og det var kronprinsparet som introduserte dem for Uvdal. Etter å ha intervjuet de kongelige ved flere anledninger, har Harald Rønneberg og kronprinsparet utviklet et nært vennskap. Haakon og Mette-Marit kjøpte to hyttetomter i området Brostrudlie i 2007, og året etter sto kronprinsfamiliens nye hytte klar.


Gøy å jobbe med kona

Harald forteller at han syns det er veldig gøy å jobbe med kona på et såpass stort prosjekt.

«Vi er et godt team og har det veldig gøy sammen. Det er vel en grunn til at vi fortsatt er gift på 18. året», sier han til Se og Hør, og legger til at hele prosjektet er et resultat av godt teamarbeid, der alle har stått for det de selv er gode på.

«Simen er hjernen bak designet, og Sølvi og Halvor har vært helt rå når det kommer til den siste finishen», sier Harald.

«Jeg har ment litt om alt, men er vel mest han som har satt det hele i gang. Og så har jeg lempet mye plank», sier han videre.

Håper å få solgt flere hytter

Harald håper det vil komme flere hytter for salg.

«Det hadde vært veldig gøy, men vi får først se hvordan dette går. Jeg krysser alt jeg har», sier den tidligere programlederen.

Den aller siste sendingen med Senkveld med Thomas og Harald gikk på lufta i mai i 2018. Da hadde duoen tilbakelagt hele 30 sesonger av talkshowet. Under Gullruten det samme året fikk Thomas og Harald den gjeveste prisen av dem alle, nemlig selveste hedersprisen.

I slutten av august kunne man igjen se Rønneberg på skjermen da han og Thomas Numme var med i programmet «Gutta på tur» med Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie, Arne Hjeltnes og Arne Brimi.

LES OGSÅ: Kreftsyke Bjørn Einar Romøren kommer med en viktig oppfordring til deg og meg

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Siste nyheter