Hjem Kjendisnytt Dette gjør Knut Nærum nå

Dette gjør Knut Nærum nå

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I seksten år var Knut Nærum fast inventar på fjernsynsskjermen om fredagskveldene, før han plutselig takket for seg i 2015. Nå driver han med noe helt annet.

Etter å ha vært fast paneldeltaker i «Nytt på Nytt» gjennom 16 år, takket Knut Nærum for seg i 2015. I et intervju med Dagbladet forteller han at det var flere årsaker til beslutningen.

– For det første: Det ble vanskelig å ikke gjenta seg selv når nyhetene gjør det. For det andre: Karriererådgivere anbefaler at man skifter jobb hvert sjuende år, og det hadde gått seksten. For det tredje: For å slippe til yngre krefter, sier han til avisa.

Da Nærum startet i Nytt på Nytt var det med Jon Almaas som programleder, og Anne-Kat. Hærland som den andre faste paneldeltakeren.

At dette skulle bli en av de største suksessene til NRK lå ikke i kortene da de startet. Programmet fikk svært lunken mottakelse.

Halloween, og man snakker om vampyrer. Her:https://shows.acast.com/deichman-litteratur/episodes/utlant-til-knut-naerumOg her: https://open.spotify.com/episode/0qXogBvDu6ApVv2bWBNMFz

Posted by Knut Nærum on Monday, October 31, 2022

– Jeg spådde at det kom til å gå rett i taket. Da det ikke gjorde det tenkte jeg: «Nei, da så. Vi får bare holde på med vårt». Og så gikk det rett i taket, sier Nærum til Dagbladet.

De siste årene har han livnæret seg som forfatter, og har gitt ut bøkene Kyss meg, døden», «Flinken Fopp» og «Sannheten: en flyktnings historie om da hjemlandet ble rammet av innsyn og ærlighet».

På det meste benket 1,5 millioner seere seg foran NRK fredagskvelden for å se «Nytt på Nytt», og Nærum syntes det var moro  å være med å lage det populære underholdningsprogrammet. Han synes imidlertid det er vanskelig å trekke fram ett favorittminne fra sine mange år i programmet.

– Det morsomste var gleden ved å merke at en vits satt, og å få latteren fra publikum. For meg var de seksten åra en jevn dur av munterhet, sier han.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com