lørdag, juni 12, 2021

Dette hotellet arrangerer fyrverkeri-fri nyttårsfeiring for deg og hunden din

Mest lest nå

Alle Nordic Choice flyplasshotell tilbyr nyttårsfest for hunder og deres eiere. Festen kaller de «Happy Dog», og de lover en stille og rolig feiring uten fyrverkeri, men med både goodiebags og julebuffet.

Ved Bergen Airport Hotell, har så langt 103 hunder og 85 hundeeiere sjekker inn på nyttårsaften.

«For vår del er det mest gledelig at både hund og hundeeier får oppleve en fredelig og fin nyttårsaften. Vi opplever at det er mange som kommer tilbake hvert år», sier Espen Hammersvik, hotelldirektør på Clarion Hotel Bergen Airport til VG.


Nyttårsfeiringen foregår på en egen del av hotellet, slik at det ikke er til bry for andre gjester.

Foto: Clarion Hotel Bergen Airport

Rød løper

I tillegg til goodiebag og julebuffet, er det velkomst på rød løper, og mulighet for å bestille både klipping av klør og tannsjekk til hunden sin. Hotellet samarbeider nemlig med Sandviken Dyreklinikk.

I år er det tredje året at hotellkjeden arrangerer «Happy Dog».

«Ideen startet med at hunder og andre kjæledyr kan ha vanskeligheter på nyttårsaften, og vi kan tilby en stille og rolig feiring både for hund og mennesker. I tillegg til at det ikke er lov til å sende opp raketter rett ved flyplassen, er hotellet vårt lydisolert for å unngå flystøy», sier hotelldirektøren, og legger til at han først var litt skeptisk for å ha så mange hunder under samme tak, men at det har gått overraskende bra.

Foto: Clarion Hotel Bergen Airport

Ikke med raketter ved flyplassene

Om du ikke har mulighet til å reise til Bergen, tilbyr alle Nordic Choice flyplasshotell nyttårsfest for de firbeinte. Og har du ikke mulighet til å delta på fest, har de aller fleste hoteller åpent for hunder året rundt for et tillegg i prisen.

Siden det ikke er lov å skyte opp fyrverkeri nær flyplassene, vil det være garantert fyrverkeri-fri sone ved alle flyplasshotellene.

LES OGSÅ: Ola demonstrerer mot fyrverkeri: dropp det, for dyrenes skyld

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter