fredag, oktober 30, 2020

Dette munnbindet lager du på to minutter, kun med en sokk

Mest lest nå

Dette halverer risiko for tidligere død for hjerteflimmer-pasienter

En omfattende studie av personer med hjerteflimmer konkluderer med at hjerteflimmer-pasientene som trener regelmessig halverer risikoen for tidligere død.  Over...

I Norge anbefaler foreløpig ikke helsemyndighetene at man bruker munnbind når man er ute blant folk. Men i spesielle tilfeller, kan det likevel være nyttig, for eksempel ved nedsatt immunforsvar.

I mange andre land, anbefaler myndighetene at man bruker munnbind når man skal ut på butikken, ta offentlig transport og være på andre offentlige steder der man ikke kan unngå å møte folk. Tidligere denne måneden, føyde England seg inn i rekken av land som anbefaler munnbind.

Etter det, har det eksplodert med oppskrifter på nett om hvordan man kan lage sine egne munnbind. Noen er flotte, avanserte og kunstneriske, mens andre er kjappe og enkle å lage.


Foto: TikTok

Munnbind av sokk

En kvinne som kaller seg for @safiaaggoune på TikTok, har nylig delt en video der hun viser hvordan man kan lage et munnbind av noe så enkelt som en sokk. Videoen har blitt delt flere millioner ganger, og folk er helt over seg av begeistring.

Kvinnen klipper enkelt opp en sokk på en sånn måte at den kan festes bak ørene og brukes som munnbind.

Videoen har blitt delt på Twitter, og mange kommenterer at dette er den enkleste måten de har sett noen lage munnbind på. Mange skriver også at dette er brilliant reproduksjon av hullete sokker, og enslige sokker som har mistet partneren sin.

Bør legge til ekstra lag

Noen påpeker dog at bomullssokker ikke gir nok beskyttelse mot virus, spesielt hvis sokkene er tynne og grovstrikkede.

Flere anbefaler at man legger et ekstra lag med stoff innenfor munnbindet, og enten syr det fast i sokken, eller bare legger det over munn og nese og lar sokken holde det på plass.

Uansett er dette en av de enkleste og kjappeste munnbind-oppskriftene vi har sett. Her kan du se den populære videoen:

LES OGSÅ: Slik vasker du hjemme for å ta knekken på koronaviruset

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter