søndag, september 27, 2020

Dette nye bildet av kongen får folk til å smile

Mest lest nå

Det ble en tøff avslutning på fjoråret, og en tøff start på det nye året for kongefamilien vår. Men etter flere uker med motbør og sykdom, smiler endelig kongen igjen.

Kongefamilien tok Ari Behns bortgang svært tungt, og Kong Harald ble innlagt på Rikshospitalet i begynnelsen av januar på grunn av svimmelhet. Oppholdet varte lenger enn først antatt, og mange ble veldig bekymret for kongen vår. Etter han kom ut fra sykehuset, var han sykemeldt i noen uker, og han måtte avlyse flere oppdrag.

Men nå er kongen i full fart igjen, og denne uken, har han hatt flere oppdrag. Blant annet åpnet han den digitale versjonen av Norsk Idretts Æresgalleri. ⁣


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Det Norske Kongehuset (@detnorskekongehus)

Et hyggelig gjensyn

På bildet fra åpningen, er det en tydelig blid og særdeles glad konge som hilser på idrettslegenden Knut «Kupper’n» Johannesen. Dette ser ut som en etterlengtet gjenforening mellom de to vennene.

Idrettsgalleriet er et galleri over store idrettsutøvere og lag som har beveget det sportselskende norske folk i over 100 år. Og ifølge Kongehuset, er både Kong Olav og Kong Harald er innlemmet i galleriet for sine prestasjoner innen seiling. ⁣

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Det Norske Kongehuset (@detnorskekongehus)

Kongens fortjenstmedalje

Tirsdag denne uken, ble det holdt medaljemottakelse på Slottet for mottakere av Kongens fortjenstmedalje. Det var Bjørn Skauge fra Rødøy i Nordland og Kari Foust som fikk medaljen. Førstnevnte for sin innsats for Myken-samfunnet etter Western-forliset. Kari Foust har vært aktiv i frivillig arbeid i en årrekke og har lagt ned en stor innsats i Ålgård svømmeklubb og Rogaland svømmekrets.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Det Norske Kongehuset (@detnorskekongehus)

Kommentarene renner inn på Instagram etter de flotte bildene av kongen vår:

«Herlig foto og gjensyn glede hos vårt herlige kongepar. Godt å se kongen stråler etter den harde tid med sykdom, sorg og sykdom.»

«Nydelige kongen vår! Så godt å se han sprudler.»

«Her er KONGEN vår i sitt ess .. her trivst han blandt sine «egne.»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter