søndag, juni 13, 2021

Dette sier en gråtkvalt Nora Mørk etter Norges seier mot Danmark

Mest lest nå

Det så mørkt ut, men Norge gikk seirende ut av semifinalen i VM mot naborival Danmark.

I kveld ble det klart at håndballjentene til Norge skal spille finale i VM etter at Danmark ble et nummer for små i semifinalen.

Kampen endte 27-23, men var lenge nervepirrende. Til pause lå Norge under med tre mål.


Men åtte minutter ut i andre omgang var kampen snudd. Norge var i førersetet og så seg aldri tilbake.

På søndag venter Frankrike i finalen. Et lag som vi kan tenke tilbake på med skrekk ettersom Norge tapte finalen mot nettopp dem i 2017.

Gråtkvalt og stolt

En av kampens aller største profiler var fra seg av glede etter seieren. Nora Mørk ble Norges toppscorer med seks mål og var tydelig rørt da hun snakket med TV 3 etter kampen.

– Jeg er bare enormt glad og stolt av å være i finalen for det har kostet mye. Jeg har ventet på dette i mange år. Det har vært tøft for landslaget, vi har ikke stått i en finale på tre år. Det er bare sinnssykt bra gjort, for jeg synes Danmark så utrolig bra ut. Så jeg er skikkelig, skikkelig stolt, sier hun til kanalen.

En annen som hadde avgjørende bidrag i kampen var keeper Katrine Lunde som spilte andre omgang. Også hun var fra seg av glede da seieren var et faktum.

– Det er fantastisk. Vi jobbet egentlig bra hele tiden, men vi fikk det ikke helt til å stemme. Vi fikk ikke helt satt ballen i mål, men så ble det fantastisk. Det viser at vi er gode sammen, sier Katrine Lunde til TV 2.

Vi gratulerer håndballjentene så mye med en enorm prestasjon! I kveld er hele nasjonen stolt av dere! Trykk gjerne på deleknappen og hyll landslaget du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter