Hjem Kjendisnytt Dette sier Erna om ekteskapet

Dette sier Erna om ekteskapet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er nesten en uke siden en gråtkvalt Høyre-leder sto på pressekonferansen og delte med hele Norge at ektemannen hadde vært uærlig med henne.

Fredag forige uke avslørte Erna at ektemannen Sindre Finnes gjorde 3600 aksjehandler mens hun var statsminister. Hun kan heller ikke utelukke at han kunne ha fanget opp informasjon om hvilke aksjer som var lure å kjøpe.

Erna Solberg omtalte det som et alvorlig tillitsbrudd fra ektemannen.

– Sindre har handlet langt mer enn det han har fortalt meg og Statsministerens kontor mens jeg var statsminister. Det er alvorlig, sa Solberg og la til at ektemannen har hatt cirka 1,8 millioner kroner i nettogevinst.

Relatert: Erna bryter stillheten: – Jeg har ansvar for at jeg ikke sjekket bedre

Solberg kaller ektemannens handlinger for et alvorlig tillitsbrudd.

– Han visste også hvorfor han ikke skulle gjøre det, sier hun.

I mellomtiden har Sindre Finnes uttalt seg i pressen. Erna har det derimot vært helt stille fra – frem til i dag, seks dager etter pressekonferansen.

I et intervju med TV 2 sier Høyre-lederen at dette selvfølgelig er utrolig vanskelig.

– Jeg synes jo det er vanskelig. Det sa jeg på fredag, sier hun i intervjuet.

Har hatt en god helg

Hun syntes det var vondt å fortelle om dette. Men legger til at hun og Sindre har hatt en god helg sammen.

– Vi har snakket sammen, forsøkt å gjøre ting og samtidig forsøkt å svare en del spørsmål fra pressen og andre. Så vanskelig er det, men jeg kan ikke gå mer i detalj tror jeg, sier Erna Solberg til TV 2.

Journalisten påpeker at det er et grovt tillitsbrudd, og lurer på om Erna har vurdert separasjon.

– Jeg er en person som aldri tar store beslutninger når krisen oppstår, for jeg mener tid er viktig. Og jeg håper tiden kommer til å gjøre at det ikke blir aktuelt for oss. Men jeg synes ikke det er noe jeg kan brette ut. Vi er en familie som er tett sammen, har et langt samliv sammen og har barn sammen, sier hun og understreker at resten av denne prosessen må de som familie få lov å ha for seg selv.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com