Hjem Helse Dette sier føttene dine om personligheten din. Det er skremmende riktig

Dette sier føttene dine om personligheten din. Det er skremmende riktig

Føttene våre kan fortelle oss noe om personligheten vår.

Det mener iallfall det amerikanske nettstedet Diply.

De har samlet en rekke fottyper, og hva de sier om personligheten vår.

Det er ganske spot on, faktisk nesten skremmende!

Her er de forskjellige fottypene.

1) Den romerske fot

Den mest utbredte fottypen. Tærne er proporsjonale med hverandre, selv om stortåen er den største. Mennesker med en romersk fot er meget utadvendte, omgjenglige og karismatiske. De er gjerne gode til å snakke i store folkemengder og kjennetegnes som gode foretningsfolk.

2) Den firkantede fot

Her er alle tærne like lange, noe som gjør at foten får et firkantet utrykk. De som har denne fottypen er ofte rolige og fornuftige, spesielt når de skal ta vanskelige beslutninger. En person med en firkantet for er også veldig pålitelig og praktisk.

3) Den greske fot

Også kalt flammefoten fordi langetåen er lengre er stortåen. Personer med denne type fottypen er entusiastiske og motiverte. Veldig ofte har idrettsutøvere, kunstnere, politikere og innovatører denne type fotform.

4) Den strukkede fot

Disse føttene ser veldig skjøre ut fordi tærne er most sammen. Stortåen er typisk den største, og størrelsen og lengden blir bare mindre og mindre for hver tå. Folk med denne fottypen er ofte impulsive, hemmelighetsfulle og har plutselige humørsvingninger. De setter privatlivet høyt.

  1. m i håndflaten
  2. sene på armen

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com