Hjem Kjendisnytt Dette sier Frank Løke etter bruddet med kjæresten

Dette sier Frank Løke etter bruddet med kjæresten

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Frank Løke (44) og Helén Oterhals (28) har valgt å gå hver sine veier etter Franks mye omtalte ekspedisjon til Mount Everest.

Det bekrefter Løke selv overfor Nettavisen.

Løke og Oterhals har tilbrakt de siste sju ukene sammen, hvor Oterhals har vært en viktig støttespiller for Løke under hans forsøk på å nå toppen av Mount Everest. Turen har vært fylt med utfordringer, og Oterhals delte flittig oppdateringer fra basecamp på sin Instagram Story.

– Helén og jeg har holdt sammen for denne turen. Støtten hennes har vært avgjørende. Vi har bestemt at vi ikke fortsetter som kjærester, men som veldig gode venner. Uten at det er noe dramatikk i det, forteller Løke til Nettavisen.

Delte video på Instagram

Løke, som nylig nådde toppen av Mount Everest etter å ha avbrutt rekordforsøket på å bestige toppen uten kunstig oksygen, er nå trygt tilbake i Katmandu, hovedstaden i Nepal. Han uttrykker at han har det bra etter turen:

– Det går veldig fint med meg etter turen. Vi har landet i Katmandu. Vi har slappet av og spist godt, sier han.

Oterhals delte nylig en video på Instagram hvor hun snakker om turen og deres forhold:

«Etter sju uker på tur sammen er ekspedisjonen over og Frank er trygt nede fra fjellet. Jeg hadde ett mål – å støtte Frank til hans mål. Jeg har stått så stødig jeg kan og venta på Frank – ikke enkelt alene oppe i den kulden», skriver hun.

Foto: Skjermdump Instagram

Ser framover

Oterhals legger ikke skjul på at reisen har vært krevende, men ser nå frem til nye eventyr. Hun takker Løke for tiden de har hatt sammen og uttrykker glede over hva fremtiden har å by på:

«Jeg gleder meg over livet og alt det har å by på framover. Nå skal Frank ut på nye eventyr og jeg skal på mine egne. Vi to er så crazy at alt blir fyverkeri selv om det skal være stille sjø. Livet med deg har vært helt sykt. Rock on.»

  1. Kami Rita
Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com