in

Dette sier Henrik etter seieren i Farmen 2022

Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Henrik Eijsink vant Farmen 2022. Men det skjedde ikke uten dramatikk.

I forkant av finalen var det mange som var opprørt av at Bente Rabba (55) røk ut i semifinalen. Hun var en stor favoritt blant seerne, men tapte melkespannkonkurransen. Det var det mange som reagerte på, da Henrik Eijsink (26) sto med bøyde armer under store deler av konkurransen.

Programleder Niklas Baarli nevnte imidlertid ikke noe om strake armer da han gikk gjennom reglene for konkurransen. Det har blitt presisert i tidligere sesonger at man ikke kan bøye armene, men altså ikke i år.


– Jeg ser hvor dumt det ser ut. Niklas sa reglene klart og tydelig, og i år trenger man ikke ha strake armer, forteller Henrik til TV 2.

Vant finalen

Uansett hva seerne mente, så var Henrik klar for finalen. En finale han vant mot Andrea Marie Rosli (24).

Like etter seieren var et faktum fikk han spørsmål om hvordan det føles å vinne.

– Akkurat nå føles det mest rart, men selvsagt bra! Jeg vet ikke! Det er absolutt emosjonelt, men jeg er mest veldig, veldig sliten, svarer han til TV 2.

Henrik vant Farmen 2022. Foto: Anton Soggiu

– Jeg har jo tenkt at det var en mulighet, men da jeg kom inn på gården her tenkte jeg ikke på at jeg skulle vinne bil og hytte om elleve uker. Det føltes veldig fjernt, og det gjør det for så vidt fortsatt, sa han videre.

I selve finalen var det aldri noen tvil om hvem som skulle vinne. Henrik var overlegen i kunnskapskonkurransen. Men selv trodde han nesten ikke på det før seieren var et faktum.

– Jeg trodde ikke på det før Niklas sa det, fordi Andrea har overrasket gang på gang den siste uka. Hun har vist masse kunnskap i mange forskjellige ting, så den seieren var på ingen måte klar for meg før den faktisk var det.

Rosli som kom på andre plass tok finaletapet med fatning.

– Det er veldig hyggelig at Henrik vant. Vi har hatt det så fint sammen de siste dagene, da spesielt det siste døgnet. Vi er veldig glad i hverandre, så det er kjempedeilig at Henrik vinner i dag, sa Rosli til Nettavisen på finaledagen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

18 personlige krus som er den perfekte julegave

Årets billigste dag for de som gjør litt research