torsdag, juli 29, 2021

Dette sier Inger Lise Rypdal etter å ha fått Kongens fortjenestemedalje på direkten

Mest lest nå

I fredagens episode av «Hver dag vi møtes – jubileum» fikk Inger Lise Rypdal beskjed om at kong Harald ønsker å gi henne Kongens fortjenestemedalje.  

På slutten av det populære TV2-programmet «Hver gang vi møtes» blir Inger Lise Rypdal hyllet av Odd Nordstoga og Silya Nymoen som synger klassikeren «Nyforelsket 70 år». 

Mens Rypdal sitter og lytter til tolkningen er det ting på gang i kulissene. 


– Ettersom jeg satt der jeg satt, på enden av bordet, tenkte jeg ikke at noe skulle skje meg, siden det er der alle artister som blir hyllet i programmet sitter. Plutselig hører jeg Gardemusikken som kommer bak meg, og jeg skjønte ikke hva de skulle gjøre der. Jeg hadde ikke peiling i det hele tatt, sier Inger Lise Rypdal til TV2

Etter at Gardemusikken har spilt ferdig dukker kulturminister Abid Raja opp. 

– Kjære Inger Lise, dette er en ære for en kulturminister. Du har satt ditt preg på, formet og beriket norsk kulturliv siden slutten av 60-tallet. Du har truffet folks hjerter og blitt en av våre aller største, sier Raja som videre forteller at hans majestet Kong Harald V, ønsker at hun skal motta Kongens fortjenestmedalje.

Rypdal håper hun får hilst på Kongen etterhvert, men sier hun aldri hadde forestilt seg dette.

– Jeg har ikke tenkt på det, for man snakker mye om musikkpriser, men å få en slik medalje blir noe annet. Jeg er veldig glad og tenker at dette blir en honnør for alt jeg har bidratt med i mange år, og jeg ser på det som et testament for det, sier hun til TV2.

Inger Lise har selv delt et innlegg på Instagram hvor hun har publisert bilde av overrekkelsen og skriver:

«Gjett om jeg ble overveldet!»

Dette var så fortjent! Er du enig? Trykk i så fall på deleknappen for å hedre Inger Lise Rypdal!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter