in , ,

Dette sier kjæresten til Karsten Warholm etter verdensrekorden

Karsten Warholm

Karsten Warholm leverte torsdag kveld en enorm idrettsprestasjon da han satte ny verdensrekord under 400 meter hekk på Bislett.

Den tidligere verdensrekorden var det Kevin Young som satte for 29 år siden. Tiden til Young var 46,78. Karsten kom i mål på 46,70.

– Dette er en så sjuk følelse. Jeg var dritlei av å høre om den verdensrekorden, så i dag bestemte jeg meg for at jeg ikke gadd mer, nå skulle jeg prøve å slette den. Det er en fantastisk følelse at jeg klarte det. Og på hjemmebane, det blir ikke bedre, sa Warholm til NRK etter den enorme bragden.


Hylles på sosiale medier

Karsten Warholm er ikke lenger bare en populær idrettsutøver i Norge. Prestasjonene hans har gitt han mange tilhengere over hele verden, noe man tydelig kan se på sosiale medier.

Like før torsdagens løp publiserte Warholm et bilde på Instagram.

Under bildet strømmer det nå inn gratulasjoner, og hashtaggen #karstenwarholm får nå en mengde innlegg fra folk som vil hylle sunnmøringen, både fra Norge og utlandet.

View this post on Instagram

A post shared by Karsten Warholm (@kwarholm)

Stolt kjæreste

Karsten Warholmd kjæreste, Oda Djupvik, var naturligvis svært stolt etter verdensrekorden.

– Det er helt fantastisk, og det er så fortjent. Vi ser hvor hardt han jobber, og hvor godt samarbeidet er mellom han og Leif. Dette er virkelig en seier, sier hun til TV 2.

Videre forteller Djupvik at en verdensrekord ikke har vært samtale hjemme, men hun er sikker på at en verdensrekord betyr alt for kjæresten.

– Dette tror jeg betyr alt. Dette har han ventet på så lenge, og at han fikk det til på første er over all forventning. Det er så sjukt fortjent. Man vil si det er uvirkelig, men det er ikke det. Det er hard jobb som ligger bak. Man skal ikke undervurdere hard jobb altså, sier hun, mens hun smiler fra øre til øre.

Nedenfor ser du løpet til Warholm. Trykk gjerne på deleknappen og hyll denne norske idrettsprestasjonen, bokstavelig talt i verdensklasse.

LES OGSÅ: Warholm om kreftsjokket

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Karsten Warholm

Warholm om kreftsjokket

cøliaki

Norske forskere med gjennombrudd: utviklet en medisin mot cøliaki