in

Dette sier Linda Verde (72) etter seieren i «Norges sprekeste»

Norges sprekeste
Fra venstre Bjørg Kittelsen, Linda Verde, Mariann Stenbakk, Ingrid Tuko og Kirsti Nordbyhaug Engh. Foto: TV 2

I realityserien «Norges sprekeste» møtte vi ti pensjonister mellom 68 og 77 år som skulle konkurrere om å bli «Norges sprekeste». Til slutt stakk Linda Verde av med seieren.

De ti pensjonistene flyttet inn på en feriekoloni på Filtvet sørøst på Hurumlandet i Asker. Her har de bodd sammen, og deltat i varierende fysiske og utfordrende konkurranser.

I løpet av åtte uker på TV 2 har de ti pensjonistene konkurrert om å stå igjen som «Norges sprekeste». I finalen sto Mariann Stenbakk (77) og orienteringsløperen Linda Verde (72).


Og til slutt var det Linda som stakk av med seieren og kan smykke seg med tittelen «Norges sprekeste.»

Ovenfor Her og Nå forteller Linda at hun faktisk egentlig ikke ønsket å delta i programmet.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

– Jeg hadde ikke lyst til å være med. Jeg syntes det var skremmende, men etter å ha tenkt meg om tok jeg vurderingen om at jeg ville angre dersom jeg ikke sa ja. Jeg føler meg litt rampete som har vært med på «Norges sprekeste», for det er langt utenfor min komfortsone. Men etter hvert under innspillingen følte jeg meg tryggere, så jeg er glad for at jeg valgte å bli med, forteller hun.

Deltakerne i Norges sprekeste. Foto: Kristoffer Steffensen Lenes/ TV 2

Videre forteller hun at hun synes det var stor stas at en kvinne vant konkurransen.

– Det er veldig mange som er sprekere på min alder enn det jeg er. Da jeg møtte de andre deltagerne for første gang i mars, la jeg merke til at herrene stort sett hadde litt tydeligere idrettsbakgrunn enn damene. Så jeg synes jo at det er artig at det ble en kvinnelig vinner i «Norges sprekeste». I tillegg til å mestre balanse, smidighet, hukommelse og taktikk må jeg jo også si at tilfeldighetene spiller inn.

Håper serien inspirerer

TV 2 håper serien vil bidra til at folk i alle aldre kan bli inspirert til å holde seg i form.

– «Norges sprekeste» er en ny herlig realityserie der deltakerne kanskje er bittelitt eldre enn det du vanligvis ser på TV. Gjennom sommeren skal ti deltakere ut i morsomme konkurranser med massevis av humør, styrke og selvironi i kampen om å bli Norges sprekeste. Disse aktive eldre deltagere beviser at alder er ikke noen hindring for å holde seg i form og at konkurranseinstinktet aldri går ut på dato.Forhåpentligvis vil serien inspirere oss alle, uavhengig av alder, til å holde oss aktive, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Verdens største stjernesafir ble funnet i bakgården da en lokal forretningsmann skulle grave ut en ny brønn

Grådig måke rapper 18 poser potetgull fra butikken på en og samme dag