søndag, mai 16, 2021

Dette sier Vegard Harm etter exiten fra «Kompani Lauritzen»

Mest lest nå

I lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» var det Vegard Harm som måtte takke for seg.

Den populære serien «Kompani Lauritzen» samler hundretusener av nordmenn foran tv-skjermen hver lørdag. Her får vi se kjendiser lære seg og måtte opprettholde en militær disiplin samtidig som de blir utsatt for en rekke fysiske og psykiske prøvelser.


En av dem som har imponert oss litt ekstra denne sesongen er Vegard Harm.

I første episode var han helt på nippet til å trekke seg fra hele programmet etter det som fremsto som et sammenbrudd.

Alt før de kom til leiren fikk de beskjed om at båten var for stor til å legge til kai, og at de måtte hoppe i den iskalde Romsdalsfjorden og svømme i land med bagasjen sin.

Vegard Harm syntes starten var tøff, og sier han nesten var på gråten allerede da han kom inn i leiren. VGTV-programlederen forteller at han plutselig slet mellom å skille realitet og TV-reality.

– Jeg ventet på at noen skulle gi meg et blikk som sa: «Det er bare TV, det er ikke noe farlig! Det er bare tull», men det kom ikke. Jeg synes det var helt grusomt og glemte helt at vi spilte inn et TV-program, sier han til TV2.

Harm hadde én tanke i hodet: Han ville hjem!

– Jeg vet at jeg er en skjør person, men jeg gråter veldig sjeldent. Jeg tror ikke jeg har grått så mye noen gang før, sier han om episoden der han begynte å hyperventilere mens tårene sprutet.

Da en fra produksjonen så på han trodde han at han skulle få komme hjem til Stokke. Han fikk tilbud om å snakke med fenrik Geir Aker.

– Det hjalp at han kom bort og snakket rolig til meg. Først da skjønte jeg at han ikke var et monster og at han ikke var ute etter å skyte meg, sier Harm og humrer.

Takkeinnlegget

Lørdag kveld publiserte den populære programlederen et innlegg på Instagram hvor han forteller mer om hva han egentlig synes om opplegget på «Kompani Lauritzen».

Harm skriver:

«Ville bare si tusen TUSEN takk til alle som har heiet på kompanirekRUTH 13 Harm. Som vi alle skjønner så er jeg dårlig på logikk og problemløsing, men det går bra. Faen for en gjeng. Faen for et fucka men feelott program. Kan meddele at jeg på ingen måte sengestrekkær senga mi hjemme, men jeg vet nå hvor mye jeg tåler på 1 smil før jeg rister på ei rot opp rampestreken. Vet også at hvis jeg i fremtiden blir gassa med CS-gass så klarer jeg i det minste pusle deler av ansiktet til Dag Otto Lauritzen. Godt å ta med seg. Takk til befalet som var skumle, men nydelige. Men serr jeg lærte masse og er veldig glad og takknemlig for hele satans opplegget.
Jeg trer herved kraftig av.»

Blitt en favoritt

Svært mange har latt seg imponere over at Harm ikke ga seg, selv om han var på nippet til å gjøre nettopp det, bare noen timer etter at han ankom leieren. Samtidig er det mange som bruker sosiale medier for å rose Harm for at han alltid er seg selv.

På Instagram er det mange som sender han rosende kommentarer, som denne:

«Du er et helt enestående forbilde og menneske du Vegard Harm! Du lærer gutta mine(OG meg) i beste sendetid på lørdager, at man trenger ikke ta seg sjøl (eller andre) så jæskla høytidelig, det er greit å være utafor den perfekte normen, det er HELT ok at gutter griner, og ikke minst det er greit å være glad i den man vil. Det er ok å pushe seg sjøl litt. Det er faktisk helt ok å være seg sjøl! Takk »

Trykk gjerne på deleknappen om du også har latt deg imponere over Vegard Harm under årets sesong av «Kompani Lauritzen!»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter