Hjem Kjendisnytt Dette er deltakerne i «Love Island»

Dette er deltakerne i «Love Island»

Mandag 4. mars er den norske versjonen av suksessprogrammet «Love Island» tilbake på TV 2 Play. 10 ungdommene som skal jakte på kjærligheten under Spanias sol. Alexandra Joner er programleder.

«Love Island» er de siste årene blitt et globalt fenomen, og «Love Island UK» var i fjor sommer det mest sette programmet på TV 2 Play. 

Nå er innspillingen av en ny norsk versjon i gang, og denne gangen foregår kjærlighetsjakten i en idyllisk villa på Gran Canaria. 

I syv uker skal deltakerne bo og leve tett sammen, gå på romantiske dater og delta i konkurranser for å lære hverandre å kjenne  der målet er å finne den store kjærligheten. Deltakernes romanser og følelsesliv følges tett, og når som helst kan nye single «bombshells» ankomme villaen med intensjon om å finne sin drømmepartner – noe som kan resultere i knuste hjerter, parbytter og ufrivillige exiter. Hvem tiltrekkes av hverandre, hvem finner vennskap for livet og hvilke par knytter de sterkeste båndene?

Etter syv uker vil parene som har stjålet både hverandres og seernes hjerter stå igjen i en finale. Da er det opp til seerne å bestemme hvilket par som er skapt for hverandre, og som fortjener å vinne. 

Alt ligger til rette for romantikk, dramatikk, intriger, vennskap og kjærlighet.

Programleder er Alexandra Joner, mens Egil Skurdal har fortellerstemmen. «Love Island Norge» produseres av ITV Studios. Produsent er Henriette Toreskaas, og executive produsent er Raymond Elveland. 

Her er de ti deltakerne som ankommer villaen først:

Foto: Jørgen Holst/TV 2.

Navn: Christina Sandnes (25)
Fra: Lofoten og bor i Trondheim/Barcelona
Yrke: Markedsansvarlig

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg vil beskrive meg selv som en omsorgsfull, glad og eventyrlysten jente. Komfortsonen og det typiske A4-livet er ikke noe for meg, og de som kjenner meg vil nok si at jeg ikke har «ro i ræva». Som person er jeg opptatt av å være snill og hyggelig mot alle, og er veldig åpen for å bli kjent med nye mennesker. Det er viktig for meg at de rundt meg har det bra. Utover det prøver jeg hele tiden å bli bedre i det jeg gjør, er disiplinert og har høye ambisjoner, sier hun i en pressemelding der TV 2 presenterer deltakerne

Foto: Jørgen Holst / TV 2

Navn: John Brede Svendsen (27)
Fra: Hammerfest, bor i Oslo
Yrke: Student/salgsmedarbeider

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg er genuin, kreativ og spontan, samtidig som jeg er en veldig rolig type. Jeg produserer musikk og driver med kampsport, og liker å tegne. Elsker også å utfordre meg selv, reise og gjøre ting jeg kan vokse på som menneske. 

Foto: Jørgen Holst/TV 2.

Navn: Elisabeth Henriksen Reither (28)
Fra: Kløfta, bor i Oslo
Yrke: Bioingeniør

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg er en positiv og sprudlende jente som setter pris på de fine tingene i livet. Enkelte vil kanskje beskrive meg som litt distré, og det er er nok dessverre helt sant. Jeg setter stor pris på venner og familie, og prøver alltid å ta vare på de rundt meg. I tillegg er jeg veldig glad i fysisk aktivitet, og sier sjelden nei til en utfordring.

Foto: Espen Solli/TV 2.

Navn: Lenny Langhelle (21)
Fra: Bergen
Yrke: Butikkmedarbeider

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg vil beskrive meg selv som en utadvent og målrettet person. Jeg liker nye utfordringer og å pushe meg selv. Er også en person som spiller på sjarmen. 

Foto: Jørgen Holst/TV 2.

Navn: Sabrina Bella Abrahamsen (24)
Fra: Telemark, bor i Oslo
Yrke: Student og jobber i klesbutikk

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg blir beskrevet som en søt, jordnær og snill jente som er åpen og lite fordomsfull. Jeg er en «laidback» person, er veldig sosial og kreativ, og liker å skrive låter, trene og være med venner. 

Foto: Jørgen Holst/TV 2.

Navn: Mathias Gulbrandsen (26)
Fra: Oslo
Yrke: Personlig trener

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg er en jovial, uhøytidelig, spontan og tullete type – samtidig som jeg også er reflektert, målrettet og filosofisk. Jeg er opptatt av å ha balanse i livet. 

Foto: Jørgen Holst/TV 2.

Navn: Madelen Christine Magnussen (26)
Fra: Eidsvoll, bor i Bergen
Yrke: DJ

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg er sprudlende, morsom og uhøytidelig. I tillegg er jeg veldig distré. Jeg liker sosiale settinger og utfordringer, og fart og spenning. Og elsker å prøve nye ting. 

Foto: Jørgen Holst/TV 2.

Navn: Henrik Fossedal (29)
Fra: Bergen, bor i Volda
Yrke: Journaliststudent

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg er en enkel, men avansert kar fra Bergen som alltid er glad og full av energi. Jeg er positiv, utadvent og elsker å møte nye folk og å være på eventyr og utforske livet. Jeg har veldig få bekymringer i livet og tar livet som det kommer. Hakuna matata! Likevel faller det store og rare spørsmål inn i hodet mitt fra tid til annen. Jeg er en «showmann» som er glad i oppmerksomhet. Samtidig er jeg emosjonell og følsom. Jeg er litt som en løk med flere lag. Jeg er en raring, men en god raring med masse kjærlighet! 

Foto: Jørgen Holst/TV 2.

Navn: Stine Ariana Johansen (26) 
Fra: Oslo, bor i Oslo og Marbella
Yrke: Servicemanager i SAS

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg er sprudlende og morsom, men samtidig ganske diva og «high maintenance». Jeg er veldig enkel og morsom å ha med å gjøre så lenge jeg får viljen min og mye oppmerksomhet. Jeg har god selvtillit og elsker å flørte, men jeg er samtidig vanskelig å imponere. Holder ikke med bare minimum for å fange interessen min. 

Foto: Jørgen Holst/TV 2.

Navn: Edvard Dalsegg Strand (30)
Fra: Oslo, bor på Ormøya
Yrke: Salg- og markedsføring

Hvordan vil du beskrive deg selv? 

– Jeg er en enkel gutt med gode verdier. Jeg er hyggelig og utadvent, spontan og kødden. Men også rolig og avslappet. Liker å trene hardt, og chille enda hardere. Trives med masse forskjellige mennesketyper. En sosial kameleon som kan tilpasse seg alle miljøer, kan du si.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com