Hjem Kjendisnytt Dette skal Trond Moi gjøre med «Farmen Kjendis»-premien

Dette skal Trond Moi gjøre med «Farmen Kjendis»-premien

Kjendiskokken Trond Moi (53) vant den sjuende sesongen av «Farmen Kjedis», etter en nervepirrende finale mot influenseren Sofie Karlstad (25). Nå forteller han hva som skjer med premien.

Ved siden av heder og ære, består «Farmen»-premien av en bil til en verdi av over 600 000 kroner. Den har kokken planer om å selge, da han må skatte av premien, i tillegg til at familien allerede har en bil.

– Jeg gikk ikke inn i dette for å vinne, det var helt fjernt for meg. Jeg håpet å være der i to uker, og gikk inn for å ha det mest mulig gøy på kjøkkenet. Jeg hadde så lyst til å være på det kjøkkenet å lage mat, og kose meg mest mulig. Det var min ambisjon, forteller han til ukebladet Her og Nå.

I et intervju med Lindmo på NRK har han fortalt at det som trigget han med å bli med på Farmen, var å komme inn der og legge bort alt av moderne hjelpemidler på kjøkkenet.

– Når jeg skulle stille styrken på komfyren var det størrelsen på vedkubbene. Med tynne kubber får du full guffe på steikinga og med store kubber er det ned på 1, sa kjendiskokken da han gjestet i Lindmo.

Kona: Visste han ville gjøre det bra

Det var mange som hadde Trond Moi som favoritt til å vinne den sjuende sesongen av «Farmen Kjendis».

I begynnelsen var imidlertid ikke kona Elisabeth helt sikker på at ektemannen skulle komme helt til topps i TV-programmet.

– Ikke til å begynne med, nei, men jeg visste han ville gjøre det bra, for Trond er flink til så mange ting, sier kona til Her og Nå.

Kjendiskokken er åpen om at han selv ikke trodde han ville bli kåret til årets vinner.

– Men, jeg legger ikke skjul på at det var himla gøy, selvfølgelig. Det var en kjempebonus å stikke av med seieren, men det var en enda større bonus å komme hjem til disse her. Det var det jeg gledet meg mest til. Og da feiret vi med en god middag. Kona hadde fylt opp kjølerommet med masse god mat, smiler Trond.

Kranglet med bestevennen

En av de Trond fikk et godt vennskap med under reality-serien var skuespilleren Marit Adeleide Andreassen.

Da hun skulle ut i tvekamp var det Trond som besøkte henne på hytta. Hun ble slått ut, men kjempet seg tilbake etter å ha gjort det bedre i tvekampen på Torpet.

Men istedenfor en hyggelig velkomst oppsto det plutselig en eksplosiv krangel mellom de to kort etter at hun kom tilbake fra Torpet.

Bakgrunnen for krangelen, forklarer TV 2, var at Trond beskyldte Marit for å ha fortalt videre noe han skal ha sagt til henne i fortrolighet, en kveld de sov sammen i «snorkebua». 

Trond konfronterte Marit med at hun hadde gjenfortalt ting han hadde sagt til henne i fortrolighet. Det nektet Marit for, og Trond mente dermed at hun løy, og forlot henne.

Ler av det i dag

– Trond ble sint på meg, for han trodde jeg hadde sviktet han. Jeg ble veldig lei meg, og klarte ikke mer. Da jeg mistet Trond, så mistet jeg alt, fortalte Marit til TV 2.

– Han er kokforbanna på meg. Han tror at jeg har viderefortalt hemmeligheter som han har betrodd meg. Han føler at jeg har forrådt ham. Han er så sint på meg, at jeg tenker: «Dette klarer jeg ikke mer», sa Marit til VG som også omtalte krangelen.

Hun fant produsenten og ga klar beskjed: «Jeg skal hjem, jeg skal ut, og jeg skal ut ».

I ettertid har de to gode vennene skværet opp, og på finalefesten var det ingen sure miner mellom TV-profilene.

– Jeg og Marit ler godt av dette i dag, og er veldig gode venner. Det blir ofte litt sånn, at det smeller litt mot de man er ekstra glad i, sier Trond Moi i intervjuet med Her og Nå.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com