Hjem Kjendisnytt Dette skal Ulrikke Brandstorp gjøre nå

Dette skal Ulrikke Brandstorp gjøre nå

Det siste året har Ulrikke Brandstorp (27) hatt hovedrollen i Mamma Mia på Folketeatret i Oslo, men nå byttes musikken ut med mel, sukker og gjær.

Før sommeren skal NRK spille inn konkurranserealityen «Bakemesterskapet» i Bergen, med Ulrikke som programleder. Dette blir den norske versjonen av «The Great British Bake Off», verdens største bakeprogram.

I programmet skal 12 deltakere fra hele landet konkurrere om å bli Norges beste hobbybaker. Og nå har NRK utfordret gullstrupen til å lede programmet. Ulrikke Brandstorp forteller at hun jublet høyt da NRK tok kontakt.

Skal ikke bedømme

– For meg er dette et spennende steg videre i karrieren. Jeg føler nesten at jeg trer inn blant de voksnes rekker, og det kjennes både riktig og litt skummelt. Men jeg gleder meg veldig, forteller Ulrikke Brandstorp i en pressemelding fra NRK.

I programmet skal ikke Ulrikke ha noe med bedømmingen å gjøre, det er det to erfarne dommere med mye fagkunnskap som skal ta seg av.

Ulrikke vil følge entusiastisk med, og håper at hun kan lære seg noen triks på veien.

– Frem til nå har jeg nok laget mer mat enn kaker. Jeg liker å lage alt som er godt, men for å være ærlig så er det ikke alltid at det blir så godt, sier hun.

Den perfekte støtte for deltakerne

Prosjektleder Anders Myhr Nielsen kan fortelle at det ikke er egenskapene på kjøkkenet som har vært det viktigste når de skulle finne seg en programleder.

– Vi er veldig glade for å ha Ulrikke med på laget. Hun tilfører akkurat den energien, humøret og entusiasmen som vi ønsker oss, sier Myhr Nielsen

Nielsen trekker frem verdien av at Ulrikke har vært deltaker i en rekke programmer og konkurranser selv, alt fra Kompani Lauritzen til Maskorama og MGP.

– Ulrikke kommer til å bli den perfekte støtten for deltakerne i Bakemesterskapet. Hun vet hvor gøy det er å vinne, men også hvordan det kjennes når det virkelig ikke går slik man hadde håpet, sier han.

Innspillingen av programmet starter i mai, og det er foreløpig ikke bestemt når premieren blir.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com