Hjem Hus og hjem Dette trikset gjør det enklere å ta hjem søppelspannene – Tar av på nettet

Dette trikset gjør det enklere å ta hjem søppelspannene – Tar av på nettet

Å dra hjem søppelspannene kan være en kjedelig oppgave. Spesielt for dem som har et spann til restavfall, og et til matavfall som skal hjem samtidig. Men et nytt triks kan gjøre det mye enklere.

Uansett om du ser frem til eller gruer deg til søppeldagen, er det et hett samtaleemne i mange nabolag. Ingen vil glemme å sette ut søppelspannene, for hvis ikke blir søppelet liggende og skape vond lukt. Det kan være litt av en utfordring å huske både å sette ut og ta inn søppelkassen igjen. Hvertfall for glemsomme typer som meg..

Et genialt triks

Nå har en kvinne delt et «game-changing» triks som gjør det mye enklere å ta inn flere søppelkasser samtidig. Moren til to, Charli, delte nylig trikset på TikTok, og videoen har allerede blitt sett over 630 000 ganger.

«Her er et triks for dere, så dere slipper å ta inn søppelkassene hver for seg,» sier Charli i videoen. Trikset innebærer å feste to søppelkasser sammen, slik at de kan dras inn samtidig.

Se den geniale videoen nedenfor!

Slik gjør du det

Først plasserer du de to søppelspannene side om side og åpner lokket på den ene. Deretter plasserer du lokket fra det andre søppelspannet inn i den første, og lukker lokket på det første spannet over. Når du drar det ene søppelspannet, følger den andre med, og du slipper å ta flere turer, eller å dra et i hver i arm.

Mange som har sett videoen, kan ikke vente med å prøve trikset selv. «Omg, må definitivt prøve dette nå,» skriver en person. En annen kommenterer: «Skal gjøre dette med en gang,» mens en tredje la til: «Gleder meg til å prøve dette på torsdag. Dette gjør livet mitt enklere.»

  1. grytelokk
  2. kaffe i sko

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com