in

Dette var Tina Turners siste melding til fansen

tina turner

Torsdag kveld kom den triste meldingen om at Tina Turner er død. Hun ble 83 år gammel.

I en uttalelse fra Tina Turners talsperson står det at «Dronningen av rock n’ roll, sovnet i dag stille inn i en alder av 83 etter lang tids sykdom i sitt eget hjem i Küsnacht, i nærheten av Zurich, Sveits».


Videre het det i uttalelsen:

– Verden har mistet en musikalsk legende og en rollemodell.

26 november fylte Tina Turner 82 år, hun har i årevis slitt med dårlig helse og livstruende sykdommer.

Kun dager før hun døde, la musikeren ut en post på Instagram der hun medgir at hun har satt seg selv i fare ved å nekte å innse realitetene. Instagram-innlegget som også er omtalt av den britiske avisa the Sun ble postet bare noen få dager før Tina Turner døde.

I innlegget skrev hun også «I dag er det den internasjonale nyredagen. Hvorfor er det viktig? Fordi nyrene svikter uten smerte. Og det er derfor jeg forteller deg i dag: Vis nyrene dine kjærlighet! De fortjener det. Nyrene mine er ofre for at jeg ikke skjønner at det høye blodtrykket mitt burde vært behandlet med konvensjonell medisin. Jeg har satt meg selv i stor fare ved å nekte å innse at jeg trenger daglig terapi med medisiner livet ut. Altfor lenge trodde jeg at kroppen min var en usårbar og uforgjengelig bastion».

Tina Turner skrev videre at hun var glad for å kunne støtte en ny internasjonal kampanje for nyrehelse og oppfordret folk til å gå inn på nettstedet www.showyourkidneyslove.com.

Her kan man finne ut hvordan nyrene fungerer, hva risikofaktorene er og hvordan man kan holde myrene friske.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Trofast stork flyr 8000 km hvert eneste år for å treffe maken som ikke kan fly

Harald Eia og Petter Northug slår seg sammen – resultatet får du se neste vår