torsdag, juli 29, 2021

Dette var verdens største hamburger. Noen som har lyst på over 800 kg burger?

Mest lest nå

Det siste året har det vært veldig mye fokus på at vi må spise mindre kjøtt. Det bryr denne restauranten seg fint lite om, og knallet heller til med verdensrekord i størst hamburger. 

Nylig skrev vi om en pizza som ble utlovet en dusør på nesten 5000 kroner til den som klarte å spise hele. Fremdeles har ingen klart den utfordringen, men den blir nok bare som småtteri å regne sammenlignet med dette monsteret av en hamburger.

Verdens største hamburger

Den amerikanske (hvem andre?) restauranten Mallie’s Sports Grill & Bar i Southgate ønsket nemlig å skaffe en plass i Guiness rekordbok. Derfor har de laget verdens største hamburger, som det faktisk går an å bestille.


Prisen? 8000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer nesten 70.000 norske kroner!

Foto: Chelsey Ray

Guiness World Record møtte opp på restauranten for å verifisere rekorden, og i følge nettstedene foodandwine och mlive veide burgeren svimlende 805 kilo.

Foto: Chelsey Ray

Tok tilbake sin gamle rekord

Mallie’s Sports Grill & Bar har etterhvert tradisjon for å jage rekorden som de som lager verdens største hamburger. I 2008 satt de også rekord for verdens største hamburger, den gang med en «beskjeden» vekt på 62 kilo. Rekorden sto seg i seks år før en hamburger på 350 tok førsteplass.

Mallie’s Sports Grill & Bar gjenvant rekorden med sin enorme hamburger, men måtte allikevel se enda en ny konkurrent passere de på listen. Samme året som den 805 kilo tunge burgeren ble laget, dukket det i følge GuinessWorldRecords nemlig opp en hamburger i Tyskland med den absurde vekten 1164 kg!

Så spørs det når Mallie’s Sports Grill & Bar forsøker å ta tilbake tronen….

Har du en vennegjeng som kunne forsøkt seg på dette beistet av en burger? Del saken videre med dem! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter