torsdag, mars 4, 2021

Diana brøt alle regler for kongelige barneoppdragelse: – Det var uhørt

Mest lest nå

Prinsesse Diana var veldig opptatt av at sønnene skulle ha en så normal barndom som mulig. Men det tillot ikke Slottet. Da fant Diana små smutthull, slik at barna til tider kunne leve helt normale liv.

Det var mange tradisjoner og uskrevne regler å forholde seg til ved det britiske hoffet. Ikke bare for Diana, som kom inn i kongefamilien som en sjenert, ung jente. Men også da hun skulle oppdra sine to sønner, William og Harry.

Men for at Diana og de to guttene skulle få gå rundt uten å bli oppdaget, måtte hun kle dem ut. Og det gjorde hun stadig vekk. Hun tok dem blant annet med ut for å spise på McDonald’s, de kjørte offentlig transport, dro på stranda og de dro i dyreparken. Det skriver Express.


Kjørte guttene til skolen selv

Spesielt en gang, ble det oppstyr etter at prinsessen hadde vært i fornøyelsesparken Thorpe Park, med sine to sønner. Det var i påsken i 1993. Diana kledde ut guttene og seg selv, slik at de ble helt ugjenkjennelige. Guttene hadde en fantastisk dag i parken sammen med sin mor. Og Diana var veldig tydelig på at de måtte stå i kø for hver karusell, akkurat som alle de andre barna.

Diana ønsket en så normalt oppvekst som mulig for barna sine.

Diana valgte også å kjøre guttene til skolen selv. Og hun tok dem med for å besøke folk som ikke hadde et like privilegert liv for dem. Blant annet, tok hun guttene med på besøk på et herberge for hjemløse.

LES OGSÅ: Prins William klarte dessverre ikke å holde løftet han ga sin mor Diana. Men han gjorde noe enda bedre

Ble ikke godt mottatt

Alle disse påfunnene ble dessverre ikke like godt mottatt av det kongelige hoffet.

«Med hennes turer til fornøyelsesparker, dager ved stranden og turer til herberger for hjemløse for å vise guttene andre sider ved livet, brøt Diana alle regler for tradisjonell kongelig barneoppdragelse. Hun kjørte til og med guttene til skolen selv. Det var uhørt den gangen i prins Charles tid», sier Gayle King, TV-vert på CBS News i forbindelse med en kongelig ekstrasending, ifølge Express.

Mange var bekymret for hvordan det skulle gå med de to prinsene da Diana døde i 1997. Men jeg tror vi alle kan være enige om at dersom Diana hadde sett sønnene sine i dag, hadde hun vært umåtelig stolt. Og det har hun all grunn til.

LES OGSÅ: Se den slående likheten mellom prinsesse Charlotte og hennes farmor, Lady Diana

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter