in ,

Disse fire gjessene følger etter og beskytter bestemoren uansett hvor hun går

Denne bestemoren har fått seg fire livvakter. De fire gjessene følger etter bestemoren over alt. De beskytter henne mot fremmende, og de sørger for at hun alltid er trygg. Noen ganger, kan de dog bli litt ivrige.

Det hele begynte for noen år siden, da den eldre damen ble operert etter en hjerneblødning. Hun mistet språket, og i tre måneder kunne hun ikke snakke. Damen forteller at hun følte seg dum og at hun isolerte seg.

Men så kom hun over fire gjess. Gjessene bestemte seg for å bli med damen hjem. Og der ble de også boende. I dag er de hennes beste venner. Den eldre damen forteller at hun elsker gjessene sine, siden de aldri dømte henne da hun var syk.

Foto: SBS TV/YouTube

Beskytter henne for enhver pris

Gjessene nekter å forlate damens side. Skal hun ut og gå, følger de etter henne. Møter de noen fremmede på veien, samler tre av dem seg rundt damen som et beskyttende skjold, mens den fjerde flakser med vingene og roper og skriker mens den går mot den fremmede. Ingen skal få ta bestemor!

Noen ganger tar damen med seg de fire gjessene til havet for å bade. Da koser de seg i vannet, flakser og spruter. Men de går aldri langt unna damen.

En gang kom en turist bort for å ta et bilde av den eldre damen og de fire gjessene hennes. Han ble jaget av gårde av en illsint gås.

Foto: SBS TV/YouTube

Jager gjestene

Gjessene bor i damens hus. Verandadøren står alltid åpen, slik at gjessene kan gå inn og ut som de vil. På verandaen har de hvert sitt lille plaskebasseng. Damen har også en hund. Gjessene har godtatt hunden, og er snill mot den, men de holder alltid et øye med den.

Bestemoren leier ut rom i huset sitt, og det kan by på problemer når gjestene kommer. Gjessene vil helst ikke ha gjester på besøk, så de prøver å jage dem.

Damen må alltid advare gjestene mot gjessene, og hun har til og med satt opp et varselskilt ved innkjørselen.

Her kan du se en video av bestemoren og hennes fire, sjarmerende livvakter:

LES OGSÅ: Gåsemor gjorde alt for å få politiets oppmerksomhet – fører dem til barnet sitt

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mandy (18) forsvant sporløst da hun gikk tur med hunden. 30 år etter, ble drapet oppklart

fly

Dette gleder vi oss mest til etter pandemien