Forsiden Viralt Disse guttene filmet sin egen død. Nå ønsker familien at du ser...

Disse guttene filmet sin egen død. Nå ønsker familien at du ser filmen..

Politiet har frigitt en video som viser de dramatiske minuttene hvor to unge gutter blir drept i en bilulykke. Nå håper familiene deres at andre kan ta lærdom av historien. 

Kyle Careford ble 20 år gammel. Michael Owen ble 21. De to unge britene råkjørte i 140 km/t på en strekning som har fartsgrensen 50 km/t.

Reklame

Michael filmet de siste minuttene av vennenes liv på mobilen sin. Man kan høre at guttene prater  om hvor fort de kjører, før man plutselig hører lyden av et krasj. Skjermen blir svart.

På slutten av klippet kan man høre en dame som forteller at ambulansen er på vei. Det var for sent.

Ulykken skjedde i Sussex i april. Kjøreturen til guttene endte i en kirkemur. Familiene til guttene har i samarbeid med politiet valgt at videoen skal frigjøres.

«Det var grusomt å se videoen. Men vi håper at den kan brukes på en positiv måte, ved å vise unge mennesker hva som kan skje når man bryter fartsgrensene. Dersom denne videoen kan stoppe én person fra å gjøre den samme feilen, så har det vært positivt å frigjøre denne filmen. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor guttene valgt å gjøre som de gjorde. Dette sier Kat Owen, mor til 21-år gamle Michael Owen.

LES OGSÅ
2 år gamle Daniels tolkning av Elvis tar nå av på nettet

Begge guttene brukte sikkerhetsbeltet, men undersøkelser viser at begge var påvirket av ulovlige stoffer og reseptbelagt medisin. Sjåføren, Kyle Craford, hadde heller ikke førerkort.

Vi advarer mot at denne videoen kan virke forstyrrende på noen personer. Om du kjenner noen som kan ha godt av å se dette, så del den gjerne med den personen!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT