søndag, november 28, 2021

Disse skal delta i «Mesternes mester»

Mest lest nå

For første gang skal «Mesternes mester» spilles inn i Norge.

I september starter innspillingene av neste sesongs «Mesternes mester». Konkurransen skal denne gang foregå i Arendal og omegn og kommer på tv-skjermen i starten av 2021.

– Det å få spille inn en sesong i Norge er en drøm, og når man i tillegg har med noen av tidenes største norske idrettsprofiler blir dette en ære å få være med på, sier programleder Dag Erik Pedersen, til NRK.


Og det må sies å være litt av noen profiler som skal delta i denne versjonen av det populære programmet. NRK har offentliggjort deltakerlisten hvor man blant annet finner stjerner som Aksel Lund Svindal, Johann Olav Koss, Øystein «Pølsa» Pettersen og Cecilie Leganger.

– Under korona-nedstengningen ble jeg sittende og streame Mesternes mester. Det var gøy å se hvor mye deltakerne har kost seg. Litt som om de var tilbake på treningssamling. Den biten savner jeg skikkelig fra toppidrettslivet, så nå gleder jeg meg stort til «treningssamling» med Mesternes mester, sier Svindal til NRK.

Og Dag Erik Pedersen er naturligvis godt fornøyd med profilene som skal prege neste sesong.

– Det er helt eventyrlig at vi har fått med oss Aksel Lund Svindal – og det er utrolig hyggelig at Johann Olav Koss gjør et comeback. Han og jeg har kjent hverandre helt siden 1989 sier han til VG.

Her er alle deltakerne:

Aksel Lund Svindal, alpint

Johann Olav Koss, skøyter

Cecilie Leganger, håndball

Øystein «Pølsa» Pettersen, langrenn

Linda Medalen (45), fotball

Genette Våge (22), motorcross

Anne Margrethe Hausken (44), orientering

Synnøve Solemdal (30), skiskyting

Håvard Tveten (42), håndball

Magnus Midtbø (31), klatring

Gleder du deg til en ny sesong av «Mesternes mester»? Hvem skal du heie på? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
233FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter