Hjem Fremhevet Disse stjernene deltar i «Hver gang vi møtes»

Disse stjernene deltar i «Hver gang vi møtes»

Del
X

Det populære tv-programmet går inn i nok en sesong. TV 2 har endelig røpet hvem vi får møte denne gangen i «Hver gang vi møtes».

De gode personlige og musikalske øyeblikkene i neste års «Hver gang vi møtes» fra vakre Kjerringøy er det Maj Britt Andersen, Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft, TIX, Arif og Stig Brenner som står for.

Jarle Bernhoft er en av åtte artister som nå har flyttet inn på «Hver gang vi møtes» sitt nye tilholdssted, Kvitbrygga, i Kjerringøy kommune nord for Bodø.

– Å komme til Kjerringøy er som om å komme hjem. Jeg har trådd mine barne- og ungdoms sko her hver sommer siden min far er født og oppvokst her. Det er både sterkt og emosjonelt å komme tilbake og få være en del av «Hver gang vi møtes» på stedet jeg er så glad i, sier han i en pressemelding fra TV 2.

Sesongen blir magisk 

Artistene skal bo sammen i ti dager og innspillingen er allerede godt i gang. Omgitt av majestetiske fjell og vakker kystkultur skal de hylle hverandre med hver sine versjoner av de ulike låtene artistene er kjent for og dele historier fra sin karriere og sine liv.   

Årets sesong av «Hver gang vi møtes» ble en stor suksess, med et snitt på 664.000 seere. Det er det høyeste seertallet for programmet siden 2017. 

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen tror at innspillingen til 2022-sesongen fra vakre Kjerringøy, og årets artister, vil appellere til en bred målgruppe: 

 – Fantastisk natur og idylliske kysthistoriske omgivelser på Kjerringøy legger de beste rammene for produksjonen når vi nå går inn i sesong 12 av «Hver gang vi møtes». Med den nye Kvitbrygga på Kjerringøy som vindu og årets artister kommer dette til å bli magisk.

 – Årets artister er en fin blanding mellom folkekjære artister og unge lovende artister og låtskrivere. Jeg er sikker på at tolkningene artistene gjør av hverandres låter vil overraske og appellere til en bred målgruppe. 

Her er sesongens artister: 

Bernhoft

– Å komme til Kjerringøy er for meg som å komme hjem. Jeg har trådd mine barne- og ungdoms sko her hver sommer siden min far er født og oppvokst her, og familien har hatt hytte her, sier Jarle Bernhoft.

Han synes det er både sterkt og emosjonelt å komme tilbake, jeg har mange gode minner herfra.

– Å være med på «Hver gang vi møtes» er utfordrende, men først og fremst veldig moro. Det er en nydelig bukett av artister jeg skal få være en del av. Jeg gleder meg til å tolke alle sine låter, kanskje spesielt TIX sin låt. Jeg har tøyd strikken litt ekstra der, uten at jeg kan røpe hvilken låt det dreier seg om, sier Bernhoft.

Myra

– «Hver gang vi møtes» er et vakkert program jeg har veldig respekt for. Da jeg fikk vite de andre artistene og at programmet skulle spilles inn i Nord-Norge var det ikke vanskelig å svare ja, sier Myra.

Hun legger til at det er en fargerik, eksentrisk gjeng med et stort lydbilde.

– Fra første møte mellom oss åtte artister har det vært en «layback» dynamikk og veldig god stemning. Jeg er litt nervøs for å tolke de andre sine låter og tenker «please, lik det», sier hun.

Anna of the North

 – «Hver gang vi møtes» er en perfekt anledning til å la det norske folk bli litt kjent med meg som person og artist. Så langt har jeg mitt største publikum utenfor Norge, spesielt i USA, der jeg har turnert mye, siden plateselskapet mitt også er der. Det er på tide å prestere litt på hjemmebane nå, sier artisten som egentlig heter Anna Lotterud.

Hun var litt nervøs før hun dro til Kjerringøy og håpet at dynamikken mellom artistene skulle være god. Det er tross alt nesten to uker å tilbringe sammen, tett på hverandre.

– Men det var heldigvis ingen grunn til bekymring, for vi har fått en veldig fin kontakt og stemningen er god. Vi er en liten gjeng fra Innlandet, Maj Britt er fra Østre-Toten, jeg fra Gjøvik og Stig fra Hamar, og det er jo litt lokalt og moro, sier Anna og legger til at hun kjenner Arif litt fra før.

De andre blir hun godt kjent med under innspillingen.

– Det at jeg har sceneskrekk, blir en utfordring her med så mange dyktige artister rundt bordet. Men jeg utfordrer meg selv, og «grugleder» meg til å tolke låtene til de andre artistene. Og ikke minst, er jeg veldig spent på hvordan de skal tolke mine låter!

https://www.instagram.com/p/CSCpbfFjXh5/

Arif 

– Når Stig og jeg kan være med i «Hver gang vi møtes» samtidig så var det lett å takke ja. Det er veldig kult at vi skal dra på denne reisen sammen, sier Arif Salum.

– Jeg må innrømme at jeg har vært litt fordomsfull tidligere til å takke ja til konseptet. Jeg har tenkt; – er seerne til «Hver gang vi møtes» i målgruppen for å ta imot min musikk? Så jeg har rett og slett ikke turt å si ja og har ikke vært klar for å tolke andres låter, innrømmer han.

Denne gangen er de imidlertid flere som er i litt samme sjanger og nå er han klar.

– Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med de andre artistene og tolke fra deres kataloger. To damer som fortjener mer oppmerksomhet er Myra og Anna of the North, det er gull at seerne får bli bedre kjent med dem og musikken deres, sier han.

Arif røper at han spesielt gleder seg til å tolke Øystein.

– Rett og slett for han er en fantastisk fyr og har bra musikk. Og så Stig da, som jeg håper blir glad og rørt over tolkningen min. Jeg kommer til å gjøre dette i min stil og hedre låtene på min måte.

Stig Brenner 

–  Jeg er fylt 30 år og befinner meg i en ny og spennende fase i livet. Jeg har gått fra «Unge Ferrari» til «Stig Brenner». Jeg tør å bære mitt virkelige navn, og håper at enda flere kan høre musikken jeg lager og historiene i den, sier Stig Brenner.

Han legger til at det for første gang føles riktig å være med på «Hver gang vi møtes».

– Jeg sier som Arif sier om meg; «Det er veldig kult at vi skal dra på denne reisen sammen»

Maj Britt Andersen  

– Jeg tror at den største grunnen til at jeg turte å svare ja til å være med denne sesongen, er at det har vært et stille og veldig annerledes år på grunn av pandemien. Jeg har savnet å synge og spille med bandet mitt og ikke minst møte publikum, sier Maj Britt Andersen.

Hun legger til at å være med i «Hver gang vi møtes» vil gi henne et musikalsk påfyll med noen av de fineste artistene og musikerne vi har her til lands og hun håper og tror at det vil bli veldig bra sosialt også.

– Årets cast er veldig spennende og det viser en bredde som gjør det ekstra gøy å være med. Alt fra pop, soul, hiphop, rock til viser gjør at utfordringen blir stor, så jeg må innrømme at jeg både gruer og gleder meg til å tolke alle sammen, sier Maj Britt.

Øystein Greni 

–  Jeg føler at tidspunktet til å si ja til «Hver gang vi møtes» var helt riktig. Jeg har en lang karriere bak meg og jeg føler jeg har en historie å fortelle. I denne koronatiden er «Hver gang vi møtes» fantastisk å være med på, sier Greni.

Han kjente ingen av dem veldig godt utenom Jarle.

– Jeg gleder meg til å tolke de andre artistene og jeg tror Stig (Unge Ferrari) og kanskje Maj Britt vil bli overrasket over mine tolkninger. 

TIX

 – Jeg takket ja fordi jeg ønsker å fortelle om mitt liv som artist akkurat her og nå mens jeg faktisk står midt oppi det. Så for meg er det nå eller aldri, sier Andreas Haukeland.

Han synes det er fint at det er en gjeng artister innen helt forskjellige sjangre som møtes.

https://www.instagram.com/p/CQyxJbipJ46/

– Her er det plass til alle og rom for store musikalske opplevelser. Jeg tror ingen vet helt hva de kan forvente av TIX i årets sesong. Ikke engang jeg. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com