Hjem NyheterTruecrime Dobbeltdrapsmann tatt etter 45 år – men går trolig fri tross DNA-bevis

Dobbeltdrapsmann tatt etter 45 år – men går trolig fri tross DNA-bevis

Etter 45 år ser det ut til at personen som drepte Janice Pietropola (19) og Lynn Seethaler (19) er tatt. Men han kan ikke stilles for retten.

I 2019, 45 år etter at 19-åringene Janice Pietropola og Lynn Seethaler funnet brutalt drept på et motell i Virginia Beach, ble 80 år gamle Ernest Broadnax tiltalt for å ha drept kvinnene.

Seethaler og Pietropola, som var fra Pittsburgh i Pennsylvania, var på ferie i Virginia Beach da en person krøp inn vinduet på motellrommet deres og drepte dem begge.

Pietropola ble i tillegg blitt voldtatt.

Faksimile: YouTube

Den brutale drapssaken vakte enorm oppsikt, og politiet la ned stor innsats på å få tatt gjerningspersonen. Men det var først i 2018 at Virginia Beach Police med hjelp av ny DNA-teknologi kunne pågripe Ernest Broadnax.

De etterlatte trodde de omsider kunne puste ut og få et punktum i saken som har tynget dem i alle disse årene. Men nå skriver CBS Pittsburgh ifølge TV2 at det kan se ut som om kvinnenes etterlatte ikke får oppleve at gjerningspersonen blir dømt.

Broadnax har fått diagnosen demens, og rettssaken mot ham blir dermed lagt på is. Sykdommen påvirker personens hukommelse, og Virginian-Pilot skriver ifølge TV2 at Broadnax aldri kan bli stilt for retten med en slik diagnose.

– Det er ingen rettferdighet i dette overfor Janice. Det tar knekken på oss. Det tar virkelig knekken på oss, sier Janice Pietropolas søster Judy Poklemba, som var 16 år i 1973, til nettstedet.

Aktor understreker i en pressemelding gjengitt av TV2 at han vil fortsette å undersøke alle tilgjengelige muligheter for å kunne oppnå rettferdighet i denne saken.

– Vi er like frustrerte som ofrenes familie, sier aktor Colin Stolle.

LES OGSÅ: Robert Berchtold var den karismatiske naboen som forførte en hel familie – og splittet den opp med sine grusomme hensikter

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com