søndag, mai 9, 2021

Døde av Covid-19, med et par sekunders mellomrom, etter 57 års ekteskap

Mest lest nå

Paret fra Texas hadde levd nesten hele livet sammen.

Da de ble syke av Covid-19 ble det slutten for dem begge to, og de døde med bare noen sekunders mellomrom. Paret etterlot seg fire barn og åtte barnebarn.

57 års langt ekteskap

Avelino De Leon på 78 år og hans kone, Anita De Leon på 73 år, var ikke langt unna feiringen av deres 57-års bryllupsdag, skriver Kens5.


Parets datter, Deborah, forteller at da faren begynte å få symptomer, todde de først at det var bihulebetennelse. Avelino hadde ofte vært plaget med bihulene. Men symptomene skulle vise seg å være Covid-19.

Anita tok hånd om ektemannen, og etterhvert begynte hun å fremstå som veldig trett og sliten. Også hun ble testet, og prøveresultatet var positivt. Angelino ble innlagt på sykehus, da han trengte å bli lagt i respirator. Kort tid etter ble også Anita lagt i respirator, på samme sykehus.

Forlot verden sammen

Barna fikk daglige oppdateringer fra sykehuset, men den 13. august lød legens beskjed at foreldrene ikke ville klare seg gjennom sykdommen.

LES OGSÅ: Ekteparet hadde vært gift i 62 år. Døde hånd i hånd med bare halvannen times mellomrom

«Vi besluttet at de skulle få sovne inn sammen,» sier Deborah. «De ville gjøre det sammen, hun ville følge med ham. Hun visste at han ikke ville klare det. De var uadskillelige. De døde sammen klokken 07.00.»

Deborah kommer med en oppfordring om at vi alle skal ta viruset på alvor, om ikke for vår egen del – så for samfunnets del. Hun oppfordrer alle til å tenke på sine medmennesker og gjøre sitt for å bidra til at smitten ikke spres.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter