in

Like etter en dødsulykke viste forbipasserende null respekt – Brannmennene reagerte i sinne

De fleste av oss har mobiltelefoner med muligheten til å filme. Svært mange av oss benytter seg av dette i alskens anledninger. Enten det er Snapchat, Facebook eller andre kanaler vi filmer for å publisere i. Men det er ikke alltid at det passer seg å filme med mobilen. 

Nylig var det en stygg bilulykke på motorveien A3 i Tyskland. En ulykke som medførte døden for de involverte. Ambulansepersonell og brannmennene som var på ulykkesstedet opplevde at mange av de forbipasserende stoppet opp for å ta bilder og filme bilvrakene.


Teknikens Värld skriver at brannmennene ble så provosert av mangelen på respekt fra disse menneskene at de begynte å spyle på dem med brannslangene.

I etterkant av episoden har brannmennene fått både ros og kritikk for reaksjonen sin.

– Vi kan vel si at dette ikke var optimalt. De som jobber i brannvesenet bør bruke vannet til å bekjempe flammer, forteller innsatsleder Otto Hofman til SZ.

Men brannmennene gjorde som de gjorde av en grunn. Silivia Darmstädter er en av brannmennene som var på plassen. Hun ber folk om å tenke seg om før de drar frem mobiltelefonene sine.

– Det ligger i menneskets natur å være nysgjerrig. Men en slik hendelse kan jeg ikke forstå at folk skal filme. Det er rett og slett ikke lov. Politiet burde få ressurser til å håndtere slike situasjoner, for det er ikke brannvesenet sitt ansvar å straffe mennesker fra idiotiske handlinger, forteller hun.

Hva synes du om måten disse brannmennene reagerte på? Se et nyhetsinnslag om hendelsen i videoen nedenfor og del din mening på Facebook! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kvinnen gjorde narr av 3-åringens strømper. Det mammaen da svarte er viktig!

15-åringen kom hjem full fra festen. Hva faren gjorde? Helt briljant!