Hjem Fremhevet Dødsulykken i Hallingdal: Frigir navnene

Dødsulykken i Hallingdal: Frigir navnene

Det var mandag kveld klokken 22:21 nødetatene fikk melding om en trafikkulykke i Hallingdal. Tre unge gutter mistet livet etter kollisjon med en kranbil. Nå frigir politiet navnet på de tre guttene som er brødre.

I en pressemelding publisert onsdag formiddag skriver politiet:

«All informasjon tilsier imidlertid at de omkomne var tre brødre på 17, 18 og 20 år. Brødrene var hjemhørende i Flå og Noresund og var på vei i retning mot Flå da bilen de kjørte kolliderte med en kranbil på Rv7 ved Gulsvik i Hallingdal, mellom Nesbyen og Hønefoss.»

All informasjon som er tilgjengelig nå tilsier at det er brødrene Emad (20), Ibrahim (18) og Yahya (17) som mistet livet i trafikkulykken. Det skriver blant annet Dagbladet.

Svært mange tar nå til sosiale medier for å dele sin sorg og fortvilelse over det enorme tapet.

«Lokalmiljøet i sorg etter at tre brødre omkom: − Det blir så nært.»

ਬਹੁਤ ਮਾੜਾ ਹੋਇਆ।ਕਹਿਰ ਵਾਲ਼ੀਆਂ ਮੌਤਾਂ ਹਨ। 💐🙏🏻💐🙏🏻 💐🙏🏻💐🙏🏻 Lokalmiljøet i sorg etter at tre brødre omkom: − Det blir så…

Posted by Malkeat Singh Bittu on Wednesday, August 25, 2021

Det blir så nært

I et intervju med VG forteller butikksjef på Kiwi i Noresund i Krødsherad, Ruben Elkjær, om hvor brutal beskjeden var å få. Han har kjent 17-år gamle Yahya Jamal Sirwil gjennom flere og, og siden han var 14-år har Yahya jobbet i butikken.

– Alle kjenner alle her. Alle vet hvem guttene og familien deres er. Det blir så nært, sier han til avisen og beskriver videre en god og snill 17-åring.

– Jeg har kjent ham siden han var en guttunge og sett ham vokse opp. Han var en pliktoppfyllende og snill gutt, som var blid og lett å ha med å gjøre, sier butikksjefen.

Skolen holder åpent

Krødsherad skole har i dag holdt åpent for alle ungdommer som måtte ønske å samles eller prate med noen etter at saken ble kjent.

– Jeg tror det var viktig for ungdommen å få være der. Det var sterkt å se ungdom som tok vare på hverandre og lærere som stilte opp, lyttet og passet på, sier rektor Lars Erik Raaen til VG.

Politiet etterforsker fortsatt hendelsesforløpet til ulykken.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com