in

Dommeren lar dyremisbrukere smake sin egen medisin

Dommer Michael Cicconetti fra Ohio ga dyremishandlere dommer som forhåpentligvis vil lære dem en veldig verdifull lekse.

Som dyreelskere er det hjerteskjærende å tenke på at enhver skapning som blir skadet, forsømt eller misbrukt. Det ser ut til at det skjer altfor ofte uten noen reell form for konsekvenser. Men en dommer som er lei av at dyremishandlere får lite eller ingen straff, bestemte seg for å være kreativ.

Dommeren har selv hatt flere hunder. Animal Channel skriver at han for øyeblikket er matfar til en ti år gammel berner sennenhund. Og omtanken for dyrene er noe han også tar med seg på jobb.

Cicconetti må selvfølgelig forholde seg til eksisterende strafferammer og den rettspraksisen som eksisterer. Men det hindrer han ikke i å være litt kreativ når han får saker som dreier seg om dyremishandling.

En kvinne ble tiltalt for dyremishandling etter at hunden hennes måtte leve i forferdelig skitt og møkk. Hun fikk saken sin opp i Cicconettis rettsal.

Han sa en passende straff for henne var å tilbringe en hel dag på den lokale søppelplassen. Der er det skittent og det stinker. Kvinnen var selvfølgelig ikke begeistret, men dommer Mike hadde mer å si til henne enn bare å dele ut straffen:

– Jeg vil at du skal gå ned til den lokale søppelfyllingen, og jeg vil ha deg plassert på det mest stinkende, forferdelige og skitneste stedet de kan finne til deg på den søppelfyllingen. I morgen skal du sitte der i åtte timer og tenke på hva du gjorde med den hunden mens du haler inn lukten fra søppelplassen. Hvis du spyr, spyr du, sa han.

Foto: Youtube

En annen som dukket opp i Cicconettis rettsal var kvinnen som dumpet 35 kattunger i skogen. Hun ble dømt til å tilbringe en natt i skogen, i tillegg til at hun også ble dømt til fengsel og bot.

– Hvordan vil du bli dumpet av i en metropark sent på kvelden, tilbringe natten ute mens du hører coyotene … og hører vaskebjørnene rundt deg i den mørke natten, mens du sitter der ute i kulden uten å vite hvor ditt neste måltid kommer fra og uten å vite når du blir reddet, sa han til kvinnen ifølge The Animal Rescue Site.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ny true crime-serie: I de to månedene før selvmordet sendte Michelle 47.000 sms til kjæresten. Hun ble dømt for drap

7 av 10 varer er dyrere på taxfree enn i nettbutikken