lørdag, desember 7, 2019
Nyheter Dommeren var lei alle dyreplagerne – lot dem få...

Dommeren var lei alle dyreplagerne – lot dem få smake sin egen medisin

-

Dommer Michael Cicconetti er en ekte dyrevenn og har blitt beryktet for sine noe uvanlige straffer.

Det verste dommer Michael Cicconetti fra Painesville i USA vet, er mennesker som mishandler dyr. Han har et stort hjerte for dyr, og spesielt hunder. Han fikk sin første hund, Herman, som barn, og det var hans beste venn gjennom hele barndommen. I dag har dommeren en ti år gammel Berner sennen, som heter Kasey. Det skriver Animal Channel.

Dommeren er nå viden kjent for å la dyreplagere få smake sin egen medisin.

«Disse straffene kommer ikke til å skade noens sikkerhet, men det betyr ikke at de kan håndtere ubehaget og ydmykelsen», sier han ifølge Animal Channel.

Foto: YouTube

Måtte tilbringe dagen på søppelfyllingen

En kvinne hadde forlatt sin hund, svært uflidd og med flere infeksjoner. Michael synes kvinnen skulle få samme behandling, så han dømte henne til å tilbringe en hel dag på søppelfylling. Der skulle hun få reflektere over sine handling mot sin egen hund.

Kvinnen ble svært opprørt over straffen og synes det var aldeles for hardt.

Dommeren var ikke enig…

«Jeg vil at de finner den mest skitne plassen, hvor det stinker og lukter grusomt, og jeg vil at du sitter der i åtte timer i morgen, og tenker over hva du utsatte din hund for. Om du spyr, så spyr du», sa han til kvinnen.

Foto: Judge Michael Cicconetti/Facebook

En natt i skogen

Et annet tilfelle handler om en kvinne som dumpet 35 kattunger i skogen. Som straff måtte hun, i tillegg til fengsel og bøter, tilbringe en natt i skogen.

Michael håper hans dommer leder til økt bevissthet rundt mishandling av dyr. Han vil at dyreplagere skal reflektere over sine egne gjerninger og at de skal få kjenne hva dyrene måtte gå gjennom.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...