Forsiden Kjendisnytt Donald Trump har en "lookalike" - den spanske potetbonden er skremmende lik!

Donald Trump har en «lookalike» – den spanske potetbonden er skremmende lik!

-

Har du noengang lurt på hvordan Donald Trump ville sett ut dersom han var en kvinne? Vel, dette er det nærmeste svaret du kommer til å få.

En spansk potetbonde ble tilfeldigvis kjent i 2018 da en journalist besøkte landsbyen hennes i Cabana de Bergantiños for å skrive en sak som langt i fra skulle handle om den amerikanske presidenten.

Journalisten publiserte i ettertid et bilde av kvinnen som heter Dolores Leis Antelo. Bildet ble lagt ut på Instagram og det tok ikke lang tid før bildet var over hele verden. I ettertid slettet journalisten bildet, men mange hadde allerede lagret det.

Bildet har den siste tiden dukket opp i en rekke humoristiske innlegg på Twitter.

Huffington Post skriver at kvinnen verken har datamaskin eller telefon og fikk dermed ikke med seg alt oppstyret med en gang. Men nå har flere medier intervjuet henne og hun synes det bare var morsomt at hun plutselig er blitt en verdenskjent person. Hun hadde også en humoristisk kommentar på lur til den lokale avisen La Voz de Galicia.

LES OGSÅ
Truls Svendsen og Charlotte Smith deler bilder fra sin nye hverdag
LES OGSÅ
Lege til frontalangrep på Shaman Durek - avslører hvordan han bruker sleipe tricks og psykologiske mekanismer

– Jeg forstår at bildet av meg har reist langt. Det må være på grunn av hårfargen min, sier hun.

Ser du likheten? Del saken videre med venner og familie! 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .