in

Dorthe Skappel nyoperert: – Har gjort meg både urolig og redd

dorthe skappel
dorthe skappel

Tirsdag delte den populære programlederen et bilde på Instagram der hun hadde flere bandasjer og plasterlapper på magen. Dorte Skappel (57) skrev at hun var nyoperert.

Dorthe forteller til Dagbladet at hun har hatt store magesmerter i lengre tid, uten å vite hva det kom av.

«Det har gjort meg både urolig og redd», sier hun.

«Mandag denne uka ble jeg endelig operert. Nå krysser jeg fingrene for at jeg rekker «God kveld Norge»-innspillingen på fredag», sier hun videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Ny operert😷

Et innlegg delt av Dorthe Skappel (@dortheskappel)

Vil ikke gi seg

Dorthe Skappel har ledet det populære underholdningsprogrammet «God kveld Norge» helt siden 1997. Og hun har ingen planer om å gi seg før hun blir bedt om å gå.

«Det er helt umulig å si hvor lenge programmet holder med meg i førersetet. Jeg tar et år av gangen, så får vi se. Det har nesten begynt å gå litt sport i å holde ut, så nå blir det spennende å se hvor lenge jeg får bli», sa Dorthe til Dagbladet i 2017.

«Jeg har funnet ut at jeg ikke gir meg før TV 2 ber meg om det. Jeg er så fornøyd med det jeg holder på med. Parallelt med dette driver jeg jo også et selskap med mannen og døtrene mine, som jeg brenner intenst for», sa hun videre.

Roser folkene bak

Selv om Dorthe er selve dronninga i programmet, passer hun på å rose folkene hun jobber sammen med.

«Det er veldig stas at det har gått så bra. I bunn og grunn er jeg bare en gallionsfigur for de flinke folka bak. Jeg er helt sikker på at det er takket være alle menneskene som de siste 20 åra har gjort sitt ytterste for at programmet skal holde koken, som vi kan takke for dette», sa Dorthe til Dagbladet.

Tirsdag kveld publiserte hun et nytt bilde hvor hun skriver:

«Liten oppdatering. Ingenting farlig, bare veldig vondt. Nå skal jeg bare hvile og pleie sårene så kommer jeg sterkt tilbake.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Liten oppdatering. Ingenting farlig, bare veldig vondt. Nå skal jeg bare hvile og pleie sårene så kommer jeg sterkt tilbake😷

Et innlegg delt av Dorthe Skappel (@dortheskappel)

Vi ønsker Dorthe god bedring, og krysser fingrene for at hun nå blir kvitt magesmertene som har plaget henne så lenge. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

muskat

Tenåring måtte på sykehus etter å ha ruset seg på muskatnøtt. Politiet er bekymret

Studie viser at jo mer tid du tilbringer med dine foreldre, jo lenger lever de