Hjem Fremhevet Dorthe Skappel ville trekke seg fra Farmen: én helt spesiell ting fikk henne til å bli

Dorthe Skappel ville trekke seg fra Farmen: én helt spesiell ting fikk henne til å bli

Farmen kjendis 2022 er i full gang, og intrigene lar ikke vente på seg. Nå avslører Dorthe Skappel at hun var på nippet til å trekke seg fra gårdsoppholdet.

Nylig ble det heftig debatt på sosiale medier etter at tidligere håndballspiller Kjersti Grini brukte N-ordet i omtale av en mørk ku. De andre deltakerne reagerte med vantro, og det hele endte med at Grini beklaget seg gjennom media for uttalelsene sine.

– Jeg får det ikke usagt og kan bare beklage. Når folk rundt meg blir lei seg, opprørt og gråter for noe jeg har sagt, så synes jeg det er trist. Jeg forstår i dag at det fremstår som respektløst om en folkegruppe som ikke selv har valgt dette ordet som benevnelse, sier hun til VG.

Skappel vurderte å trekke seg

En annen deltaker som har fått det tøft inne på gården er Dorthe Skappel. I starten av programmet har hun og komiker Shabana Rehman (45) hatt en rekke diskusjoner som har gjort stemningen dårlig. Når man legger til lite mat og søvn kjente Skappel at det hele begynte å tære.

Det endte med at Skappel ønsket å trekke seg fra hele programmet. Det skriver Dagbladet.

– Der og da ville jeg bare hjem. Det var i uke to. Det er takket være produksjonen at jeg ble værende på gården. Natten før denne eksplosjonen skjedde hadde jeg ikke sovet i det hele tatt, fordi lyset i taket hadde stått på – så jeg var helt utslitt, sier hun til Dagbladet.

Videre takker Skappel produksjonsteamet for at de klarte å motivere henne til å fortsette. Men det var også én helt spesiell ting som gjorde at hun ble værende. Skappel stilte nemlig et ultimatum til tv-teamet; enten fikk hun en boks snus, om ikke var det over.

– Da jeg bikket over og ville hjem, men til slutt bestemte meg for å bli, sa jeg til produksjonen: «Ja, jeg kan bli. Men da skal jeg ha en boks snus». Og det fikk jeg, for jeg var den eneste som snuste der. Det reddet meg litt, kjente jeg, sier Skappel til Dagbladet.

Pressesjef i TV 2 Jan-Petter Dahl sier til Se og Hør at det bare var snakk om den ene boksen.

– Hun fikk én boks snus da hun sleit i uke to, men fikk ikke noe mer i løpet av oppholdet, sier Dahl.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com