Hjem Kjendisnytt Downton Abbey-stjernen har giftet seg

Downton Abbey-stjernen har giftet seg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Michelle Dockery spilte Lady Mary Crawley i den populære dramaserien Downton Abbey. Nå har hun sagt ja til ektemannen Jasper Waller-Bridge, sju år etter at hun på tragisk vis mistet forloveden John Dineen til kreft.

Skuespiller Michelle Dockery, som spilte Lady Mary Crawley i ITV-dramaet Downton Abbey, har giftet seg. Vielsen fant sted i London på lørdag.

Brudgommen Jasper Waller-Bridge er ifølge Daily Mail en yngre bror av den prisbelønte forfatteren Phoebe Waller-Bridge.

En rekke kjendisgjester dukket opp for å overvære vielsen, deriblant Mamma Mia-skuespiller Lily James og en rekke av skuespillerne fra Downton Abbey. Den britiske avisa rapportererer at Joanne Froggatt (Anna Bates). Elizabeth McGovern (Cora Crawley), Hugh Bonneville (Robert Crawley) og Lesley Nicol (Mrs Patmore) var til stedet for å se paret gi hverandre sine ja. Happy Valley-stjernen James Norton ble også observert blant gjestene.

Michelle Dockery var tidligere forlovet med den irske forleggeren John Dineen, som døde etter en 15-måneders kamp mot en sjelden form for kreft kun 34 år gammel.

The Mirror, som refererer til The Irish Times, forteller at hun holdt en emosjonell minnetale under sin avdøde forlovedes begravelse der hun sa at «Jeg er beæret over å ha kjent John. Å elske ham og bli elsket av ham. Han var min venn, min konge, min helt, mitt alt. Vi feirer ham, vi hedrer ham og vi vil savne ham.» De to ble et par i 2013 og han fridde snaue to år senere. Paret kom imidlertid aldri så langt at de ble gift. I et sjeldent intervju i 2017 fortalte Dockery hvordan hun likevel anså seg selv for å være enke.

Det var i 2019 at lykken på ny smilte til Downton Abbey-stjernen. Michelle og Jasper møttes gjennom felles venner i 2019. Ikke lenge etter ble de observert sammen på filmfestivalen i Roma. I januar 2022 meldte paret at de skulle gifte seg gjennom en en kunngjøring i avisen The Times.

Brudgommens storesøster skal være en nær venn av Michelle Dockery.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com